Gemiddelde gebruikersscore
Ontzettend strak ontwerp. Metalen onderdelen, degelijk. Mooie dunne bezels.
In dit geen exemplaar geen backlight bleed, stofjes, dode pixels. Goede zwart weergave. Snelste monitor van dit moment 240Hz. G-Sync.
Mooie beeldscherm maar naar mijn gevoel een beetje te fel (zelf op 0% brightness)
Prima paneel, lekker rap, kleuren voor een TN paneel zijn in orde, en heeft een hoop features. Voor de rest zit het kwalitatief allemaal prima in elkaar al is de monitor wel lichtelijk te duur.
Ik ben van een 27inch fullhd monitor naar de PG258Q geen spijt
Snelle monitor met goed beeldkwaliteit.
Dit beeldscherm 2e hands via tweakers gekocht, en wat een plaatje!!!
De G-Sync in combinatie met de 240Hz (verschil met 144/240Hz minimaal) is echt subliem :) . Verschillende monitor standen qua kleur zien er goed uit en makkelijk "on the fly" aan te passen. EDIT 08-02-18: Nog steeds zelfde mening!
Overgestap van een 4k 27" scherm (Asus PB279Q) naar dit juweeltje. Wereld van verschil met gamen zeg. Paar shooters geprobeerd, MW2, Battlefield 1, Pubg. Ik ben een stuk beter geworden in gamen door dit scherm. Ik was nooit overtuigd dat +60hz zou uitmaken, Maar jeetje wat een verschil!
Perfecte gaming(CS,RL,OW) monitor. Ik kom van een IPS scherm, en je merkt wel dat de kleuren zeker anders zijn, niet zo zeer 'minder' maar anders, zeker nadat je de monitor geconfigureerd hebt naar je eigen smaak. Ik moet wel zeggen dat de monitor echt heel erg fel is.