Gemiddelde gebruikersscore
Een fijne kwaliteits headset voor een redelijke prijs.
Zit fijn rond de oren en klinkt nog beter. Als de hoofdband iets breder was of meer padding had was het perfect.
Zeer goede koptelefoon voor de prijs!
Geweldige kwaliteit koptelefoon. Heb deze nu meer dan 3 jaar (gekocht voor €100) en gebruik hem dagelijks met sporten, geluidskwaliteit is wat je van sennheiser verwacht, koptelefoon sluit erg goed af, connectie met telefoon is prima en accu is nogsteeds dik in orde.
Edit 06-2023
Aansluiting voor de lader heeft de geest gegeven, 5 jaar plezier gehad van deze koptelefoon. Ver boven verwachting.
Prima product van Sennheiser. Prijs/kwaliteit dik in orde, doet wat het moet doen!
Ik heb de koptelefoon nu bijna een week.
Dit zijn mijn plus, en minpunten.
De HD4.40BT gekocht, omdat ik overear wilde. Ik had de JBL e40BT onear. Het geluid van de JBL is echt warmer en de bas dieper dan de HD4.40BT en de kussens zijn zo zacht dat ze met dragen geheel ingedrukt worden, de oren afklemmen en pijn doen na 30 min.
Om te beginnen wil ik even zeggen dat ik deze voor 65€ kocht en ze dus ook vanuit die prijs beoordeel.
Geluidskwaliteit prima, accuduur ruim voldoende. Zit bij mij erg lekker, een beetje hetzelfde als mijn HD449. Niet 100% over ear maar ik vind dat juist fijn zitten.
Na overstap op een Sennheiser gaming headset, valt deze zeker niet tegen. Zit lekker, maar de band mocht wel iets meer padding hebben. Geluid is top, en batterij duur is geweldig. Gevonden voor €60 in een deal, en dat is hij zeker waard.
Ik ben zeer tevreden met deze koptelefoon, helemaal als je kijkt naar de prijs. Het geluid is prima, de batterij gaat lang mee, bereik is prima, en je kan hem ook aansluiten met een (bijgeleverde) 3.5 mm jack kabel. De ingebouwde microfoon is leuk, maar niet echt van goede kwaliteit.
Eerste in gebruikname gaat zeer vlot. Zit zeer goed op je hoofd en de Bluetooth is een enorm pluspunt. Een aanrader
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe over-ear, draadloze koptelefoon, en ik kwam uit bij deze Sennheiser 4.40 BT. Deze koptelefoon is scherp geprijsd voor wat het biedt: een goed geluid, lange batterijduur en redelijk goed draagcomfort. Kortom een dikke aanrader voor wie een degelijke koptelefoon zoekt!
Geluidskwaliteit is orde. Bereik binnenshuis ook.
Helaas ruist deze hoofdtelefoon licht. Duidelijk te horen bij laag volume. Met opgeschroefd volume is het niet storend meer.
Tevens vind ik hem niet comfortabel. Ik kan hem geen uur ophouden. Het kan zijn dat mijn oren te groot zijn.
Zeer goede headset, perfect voor wireless muziek plezier, na 1.5jaar gebruik is de ontkoppelbare aux kappot gegaan, zonde nu moet hij constant opgeladen blijven.
Al jaren tevreden gebruiker van de HD 439, dus ook voor draadloos maar gegaan voor Sennheiser.
Maar na 5 minuten werd ik al gek van de druk op mijn hoofd, de warmte en de luchtdruk op mijn oren.
Het testmodel in de winkel was waarschijnlijk een stuk meer versleten.
Deze koptelefoon zit heerlijk mits je geen grote oren hebt! Het geluid is erg goed en je kan de koptelefoon lang op hebben, pas na iets van 3 uur draagtijd wordt de koptelefoon te warm. Lange speeltijd op een volle accu en weegt niet te veel.
Mij oog viel op dit product na de 4.50BT teruggestuurd te hebben vanwege oorpijn door druk op de oren.
Vanwege afwezigheid ANC heb ik er bij de 4.40BT geen last van.
Één dag in gebruik en de eerste indruk is positief!
Goed geluid met een prettig aanwezige bass. Connecten gaat makkelijk en ook het bellen gaat goed. Ik ben duidelijk te verstaan, buiten met wind is er wel ruis. Uitgebreide review komt nog. Stel vragen en ik verwerk ze waar mogelijk