Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
15 reviews

Sennheiser HD 4.40 BT (Zwart)

Prijs
Specificaties Over-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
9
Score: 3
0
Score: 2
2
Score: 1
0
+1
_Eend_ 26 mei 2019 Product gekocht

Sennheiser HD 4.40 BT (Zwart)

Een fijne kwaliteits headset voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Bouwkwaliteit
  • Connectiviteit
  • Lange accuduur
  • Niet té warm op je oren

Minpunten

  • Semi over-ear (als je grote oren hebt)
  • 'Saai' uiterlijk
  • Bediening is even wennen
  • Geen Active Noise Cancelling

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
H3llskrieg 25 juni 2018 Product gekocht

Sennheiser HD 4.40 BT (Zwart)

Zit fijn rond de oren en klinkt nog beter. Als de hoofdband iets breder was of meer padding had was het perfect.

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Niet te duur voor wat je krijgt
  • De doppen zitten heerlijk
  • Zowel bluetooth als bedraad
  • Goede accuduur

Minpunten

  • Hoofdband is aan de smalle kant

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

Jarno de Jong 15 mei 2019 Product gekocht

Sennheiser HD 4.40 BT (Zwart)

Na overstap op een Sennheiser gaming headset, valt deze zeker niet tegen. Zit lekker, maar de band mocht wel iets meer padding hebben. Geluid is top, en batterij duur is geweldig. Gevonden voor €60 in een deal, en dat is hij zeker waard.

Pluspunten

  • Geluid
  • Batterij
  • Prijs (met deal dan)

Minpunten

  • Iets meer padding was fijn geweest

Eindoordeel

Score: 4
phiemstraNewbie 21 april 2019 Product gekocht

Sennheiser HD 4.40 BT (Zwart)

Ik ben zeer tevreden met deze koptelefoon, helemaal als je kijkt naar de prijs. Het geluid is prima, de batterij gaat lang mee, bereik is prima, en je kan hem ook aansluiten met een (bijgeleverde) 3.5 mm jack kabel. De ingebouwde microfoon is leuk, maar niet echt van goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Prima geluid
  • Lange batterij duur
  • Kan met 3.5 mm kabel aangesloten worden
  • Ingebouwde microfoon

Minpunten

  • Ingebouwde microfoon is matig

Eindoordeel

Score: 5
mrgummage 18 maart 2019 Product gekocht

Sennheiser HD 4.40 BT (Zwart)

Good quality sound and long battery life as well as powerless 3,5in pass-through. Headband can be uncomfortable.

Pluspunten

  • Quality audio
  • Multi-device pairing
  • 3,5in pass-through
  • Media controls
  • Long battery life

Minpunten

  • Headband not the best

Eindoordeel

Score: 4
spookdier 8 maart 2019 Product gekocht

Sennheiser HD 4.40 BT (Zwart)

Ik wilde een goede koptelefoon zonder ANC. Uiteindelijk de 4.40 verkozen boven de Sony XB950B1. Geluid is super! Te vergelijken met ATH-M50X. Oorkussens zijn groot, maar de opening is klein, waardoor ze een beetje on-ear aanvoelen. Hoofdband is wat hard. Initieel even wennen, maar uiteindelijk zitten ze gewoon erg lekker.

Pluspunten

  • Geluid ver boven prijspunt
  • Passieve demping erg goed
  • Acht devices koppelen
  • Strak design
  • Licht
  • Opvouwbaar

Minpunten

  • Fit is wennen (oorschelpen en band)
  • Vrij groot
  • Geen hardcase

Eindoordeel

Score: 4
Michel2334Newbie 3 februari 2019 Product gekocht

Sennheiser HD 4.40 BT (Zwart)

Eerste in gebruikname gaat zeer vlot. Zit zeer goed op je hoofd en de Bluetooth is een enorm pluspunt. Een aanrader

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Bluetooth

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Eindoordeel

Score: 5
Urrim 7 januari 2019 Product gekocht

Sennheiser HD 4.40 BT (Zwart)

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe over-ear, draadloze koptelefoon, en ik kwam uit bij deze Sennheiser 4.40 BT. Deze koptelefoon is scherp geprijsd voor wat het biedt: een goed geluid, lange batterijduur en redelijk goed draagcomfort. Kortom een dikke aanrader voor wie een degelijke koptelefoon zoekt!

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Draadloos (Bluetooth)
  • Licht
  • Makkelijk te besturen
  • Mogelijkheid om bedraad te lusiteren
  • Dempt omgevingsgeluiden redelijk
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Kleine oorschelpen
  • Plastic behuizing
  • Ietwat harde hoofdband
  • Geen hard-case bijgeleverd

Eindoordeel

Score: 4
xah5kiDeNewbie 8 december 2018 Product gekocht

Sennheiser HD 4.40 BT (Zwart)

Geluidskwaliteit is orde. Bereik binnenshuis ook. Helaas ruist deze hoofdtelefoon licht. Duidelijk te horen bij laag volume. Met opgeschroefd volume is het niet storend meer. Tevens vind ik hem niet comfortabel. Ik kan hem geen uur ophouden. Het kan zijn dat mijn oren te groot zijn.

Pluspunten

  • Mooi geluid

Minpunten

  • ruis
  • strak design

Eindoordeel

Score: 2
EponNewbie 21 november 2018 Product gekocht

Sennheiser HD 4.40 BT (Zwart)

Zeer goede headset, perfect voor wireless muziek plezier, na 1.5jaar gebruik is de ontkoppelbare aux kappot gegaan, zonde nu moet hij constant opgeladen blijven.

Pluspunten

  • Geweldige muziek kwaliteit

Minpunten

  • Aux connector is niet robuust

Eindoordeel

Score: 4
Zomaar iemand 15 november 2018 Product gekocht

Sennheiser HD 4.40 BT (Zwart)

Al jaren tevreden gebruiker van de HD 439, dus ook voor draadloos maar gegaan voor Sennheiser. Maar na 5 minuten werd ik al gek van de druk op mijn hoofd, de warmte en de luchtdruk op mijn oren. Het testmodel in de winkel was waarschijnlijk een stuk meer versleten.

Pluspunten

  • strak design
  • opbergtasje
  • opvouwbaar

Minpunten

  • Wordt warm binnen de oorschelpen
  • Drukt enorm op je hoofd
  • Volledige afsluiten en daardoor te veel luchtdruk op mijn oren
  • Kleine knopjes

Eindoordeel

Score: 2
FrisoZ 16 september 2018 Product gekocht

Sennheiser HD 4.40 BT (Zwart)

Deze koptelefoon zit heerlijk mits je geen grote oren hebt! Het geluid is erg goed en je kan de koptelefoon lang op hebben, pas na iets van 3 uur draagtijd wordt de koptelefoon te warm. Lange speeltijd op een volle accu en weegt niet te veel.

Pluspunten

  • Geluid
  • Leren oorkussens
  • Bluetooth-interface

Minpunten

  • Warme oren

Eindoordeel

Score: 4
Bark_At_The_Cat 25 maart 2018 Product gekocht

Sennheiser HD 4.40 BT (Zwart)

Mij oog viel op dit product na de 4.50BT teruggestuurd te hebben vanwege oorpijn door druk op de oren. Vanwege afwezigheid ANC heb ik er bij de 4.40BT geen last van.

Pluspunten

  • Premium look
  • Geluidskwaliteit voldoende
  • Pairing met meerdere devices
  • Bereik
  • Voldoende passive noise cancellation
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Plastic headband
  • Niet geschikt voor grote oren
  • Kleine knopjes
  • Geen beschermde case

Eindoordeel

Score: 4
NextGenOscar 21 januari 2018 Product gekocht

Sennheiser HD 4.40 BT (Zwart)

Zeer goede koptelefoon voor de prijs!

Pluspunten

  • Goed geluid voor dit budget
  • Genoeg bass (meer dan gemiddeld, ik houd hiervan)
  • Bouwkwaliteit is uitstekend
  • Koppelen met mijn iPhone 8 gaat instant als ik ‘m aanzet
  • Hoge kwaliteit kabels meegeleverd
  • Handige knoppen en goede microfoon op de koptelefoon

Minpunten

  • Sommige mensen zullen de bass te veel vinden
  • Als je écht grote oren hebt dan is dit een on-ear

Eindoordeel

Score: 5
stevens20 20 april 2017 Product gekocht

Sennheiser HD 4.40 BT (Zwart)

Één dag in gebruik en de eerste indruk is positief! Goed geluid met een prettig aanwezige bass. Connecten gaat makkelijk en ook het bellen gaat goed. Ik ben duidelijk te verstaan, buiten met wind is er wel ruis. Uitgebreide review komt nog. Stel vragen en ik verwerk ze waar mogelijk

Pluspunten

  • Fijn geluid
  • Connecten gaat makkelijk
  • Knoppen werken goed (intuïtief)
  • Comfort is uitstekend
  • Je hoort meer lagen in de muziek dan met oortjes
  • Strak design
  • kabel heeft geen last van "contactgeluid"
  • amper ruis van de wind op de fiets

Minpunten

  • Niet echt OVER ear
  • Geluid is niet helemaal puur
  • Bij lang (2+ uur) gebruik voel je de band op je hoofd
  • bij lopen kraken de scherniertjes soms (storend geluid)

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sennheiser HD 4.40 BT (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Disney

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True