De MSI B250 PC Mate is een leuke toevoeging voor het B250 chipset. Een ATX-moederbord met een prettige lay-out en fijne vormgeving. Qua connectie mogelijkheden is het ook niet mis en heeft het moederbord genoeg te bieden.
Een degelijk moederbord. Veel aansluitmogelijkheden, genoeg plek voor uitbreiding en niet te dicht bij elkaar gepropte aansluitingen. Ruim plek rondom de CPU.
Het moederbord komt met een boekje, een quick installguide, een cd-rom en twee SATA-kabels. Erg makkelijk installeren.
Nu een aantal dagen in gebruik, zonder problemen (inclusief vage LEDstrip).
Prima moederbord. Helaas niet Compatible voor de 8e generatie of hoger. Genoeg aansluitingen mogelijk op dit moederbord. Verder nooit problemen mee.
Mooi, overzichtelijk en degelijk moederbord. Prima bouwkwaliteit. Was veelzijdiger geweest met extra hdmi ipv oude video-uitgangen. Maar wel een aanrader.
Degelijk gebouwd moederbord met een goede uitrusting en veel functionaliteit.
Zoals 2 m.2 sloten een versterkt pci expres slot ook heeft dit bord duidelijk hoge kwaliteit componenten ik verwacht gewoon dat dit bord een langere levens duur heeft. Crossfire is ook nice.
De handleiding is ook zeer uitgebreid.
Zeer tevreden met dit product, mooi strak zwart design en niet teveel toeters en bellen (daarmee bedoel ik RGB-led etc.). Rijk uitgerust met PCI-sloten en usb-poorten, één PCI-e x16 slot is zelfs verstevigd, een top idee, zeker aangezien alle grafische kaarten tegenwoordig steeds zwaarder worden. Top product voor deze prijs!
Geweldig moederbord voor de prijs. Ik wilde een zwart MB met M2 connectors en deze heeft er twee! Ik wilde naast de NVM SSD een Intel Optane gaan proberen, dat kan gewoon hierop.