Uitstekend moederbord, veel praktisch nuttige features en weinig overdreven toeters. Visueel wel even wennen, maar de zwart/wit combi is toch best praktisch met moderne hardware. Verder prima resultaten en weinig harde minnen, hooguit dat ik graag wat meer (PWM) fan headers had gezien.
De ASRock Z270 Extreme 4 is een volwassen moederbord, zonder schreeuwerige gaming elementen. Het moederbord is een solide basis met veel connectiviteit mogelijkheden en aanvullende features. In dit prijssegment krijg je waar voor je geld.
Een fantastisch bord met Aura LED, in allerlei variates.
Ruim Voldoende SATA aansluitingen, en 2x M.2
Bios is uitstekend, voor beginners en gevorderden.
Overklokken gaat uitstekend, en het bord ziet er cool uit.
Wat mij (en mijn vrienden) betreft een absolute aanrader, en absoluut waar voor je geld
I.c.m. i3-6300T en 32GB DDR4 ECC RAM in gebruik voor NAS sinds 2017 (nu 5 jaar in gebruik) werkt nog steeds perfect en zeer stabiel.
Net boardje. Ziet er modern uit, genoeg aansluitmogelijkheden, solide gebouwd en een goede prijs. RGB-verlichting is leuke bijkomstigheid als je dit wilt gebruiken.
Zeker aan te raden.
Een super bord, veel aansluitingen en 2 M.2, fantastische varialbele LED verlichting, Mijn vrienden waren op slag jaloers
Alles onboard, maar ook verstrkte PCIE slot voor vet gamen in SLI
Een echte aanrader