Gemiddelde gebruikersscore
Super soundbar, en al helemaal voor zijn geld.
Draadloze subwoofer is erg makkelijk om te verplaatsen,
en de set klinkt daarnaast ook nog eens erg goed.
Heerlijk geluid, bouwkwaliteit en functionaliteit! Inmiddels sinds kerst 2016 in gebruik, en dik tevreden over dit product van Harman Kardon. In vergelijking tot andere soundbars in deze prijsklasse is de HK SB20 by far de best klinkende. Zuivere tonen, niet schel, lekker scherp en zachte bass tonen.
Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit van de SB20 maar het ontbreken van de treble instelmogelijkheid maakt het toch dat ik geen 5 sterren kan geven
Heb de soundbar nu een jaar ongeveer, het geluid is geweldig en hij ziet er ook goed uit bij mijn 43 inch TV. Ik raad aan de soundbar alleen te gebruiken met een TV en niet met een PC.
Zeer goede geluidskwaliteit. Echter, bij begin van een geluidsfragment valt de eerste halve seconde weg ( geen geluid te horen ) Retour naar fabriek, echter zonder resultaat. Ook heb ik enige ( minimale ) vertraging tussen beeld en geluid.
Afrader voor audiofiel. Pas gekocht&2 dagen getest. Vind de geluidskwaliteit erg tegenvallen. Mid-high range klinkt blikkerig&mist diepgang, de bas heeft geen heldere tonen, maar vooral sterke phase (ook als je de optie uitzet) en hapert eens in de ~16 maten. Voor hetzelfde geld heb je ook een set Edifier S1000(?)
Prima soundbar. Is de opvolger van mijn creative inspire 5500 5.1 set maar klinkt uiteraard stukken beter.
Ik heb de speaker destijds gekocht in de aanbieding voor 310 euro en dat is hij door en door waard. Geweldige bass en overall goed geluid. Voor muziek is deze speaker zeer geschikt. Design zeer strak en geen lampjes aan de speakerzijde die irritant zijn.
Prima product met lekker geluid. Dit viel me in de winkel al op. Installeren thuis was gemakkelijk en deze set ziet er ook mooi uit. Fijn in gebruik; werkt super bij de tv, of als Bluetooth speaker met de telefoon of tablet.
Hallo ik sb20 gekocht in het begin een goed geluid toen ik het had aangesloten.maar nou had ik op het knopje sound feedback gedrukt maar nou lijkt net of de subwoofer niet zo goed meer werkt weet iemand toevallig of ik dat terug kan zetten naar de normale stand...