Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tado Slimme Thermostaat V3 - Reviews

Prijs
Specificaties Modulerende Aan/uit thermostaat + app - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
7
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
robertwebbe 15 januari 2017 Product gekocht

Tado Slimme Thermostaat V3

Makkelijk te bedienen thermostaat, ideaal voor mensen zoals ik die regelmatig vergeten de verwarming lager te zetten bij vertrek of slapen gaan. Slimmer dan een standaard klokthermostaat.

Pluspunten

  • Zelf lerend (thermische krakteristieken)
  • Automatisch in-uitschakelend via plaatsbepaling
  • HomeKit & Siri
  • Uitstekende ondersteuning

Minpunten

  • Best wel aardige investering

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gebruiksgemak Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Featureset Score: 5
Kwaliteit Score: 5
Prijs Score: 4

+2
MooDyBLueS 29 maart 2018 Product gekocht

Tado Slimme Thermostaat V3

In eerste instantie niet werkend kunnen krijgen door ontbreken van de diepgaande technische gegevens over het product, installateurs zijn er vaak nog niet bekend mee. Na een aantal support tickets heeft Tado deze informatie gedeeld en een aantal zaken opgelost. Erg tevreden inmiddels!

Pluspunten

  • tijdschema's
  • geofencing
  • Homekit
  • geschikt voor zoneregeling (na support ticket)
  • IFTTT integratie
  • bespaart daadwerkelijk
  • ultiem comfort

Minpunten

  • radiatorknop rapporteert hele graden
  • luchtvochtigheid niet te gebruiken in IFTTT
  • niet goedkoop (i.c.m. installateur)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Featureset Score: 4
Kwaliteit Score: 5
Prijs Score: 3

+2
linuxontherocks 22 december 2017 Product gekocht

Tado Slimme Thermostaat V3

Na lang twijfelen toch besloten om de Tado Slimme Thermostaat V3 te gaan kopen. Na onderzoek en veel verschillende verhalen te hebben gelezen heb ik gekozen voor Tado vanwege de toekomstige API, HomeKit ondersteuning en wat ik heel belangrijk vond dat de thermostaat weersafhankelijk was.

Pluspunten

  • Amazone Echo
  • Apple Homekit
  • Weersafhankelijk

Minpunten

  • Geen officile API beschikbaar
  • Geen draadloze vloerverwarming zone regelaar
  • Prijs ?

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Gebruiksgemak Score: 5
Ondersteuning Score: 3
Featureset Score: 4
Kwaliteit Score: 4
Prijs Score: 4

+1
M@rijn 26 mei 2017

Tado Slimme Thermostaat V3

Prima product wat voor mij vrijwel feilloos werkt (op de batterijen vervangen na). Bevalt beter als mijn toemalige Nest 2 welke geen Opentherm had.

Pluspunten

  • Eenvoudige installatie
  • Geofencing
  • Ondersteuning

Minpunten

  • Batterij indicatie
  • Bediening op apparaat beperkt

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gebruiksgemak Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Featureset Score: 4
Kwaliteit Score: 5
Prijs Score: 4

0
hugovandenbeld 11 mei 2017

Tado Slimme Thermostaat V3

En keer instellen en daarna is je huis altijd verwarmd als je thuisbent. En staat de verwarming dus uit als jij of je huisgenoten er niet zijn. Dat is handig en slim en geeft me een gevoel van rust: goed voor mijn portemonnee en het milieu.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Slim
  • Mooi
  • Goede hulp via klantenservice bij installatie

Minpunten

  • Eenmalige installatie vraagt beetje aandacht

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gebruiksgemak Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Featureset Score: 5
Kwaliteit Score: 5
Prijs Score: 4

Nindustries 11 juni 2018 Product gekocht

Tado Slimme Thermostaat V3

Vlotte installatie, makkelijk gebruik en mooi design. Aan te raden!

Pluspunten

  • Design
  • Installatie
  • Gebruik

Minpunten

  • Installatie is niet via app, maar website

Eindoordeel

Score: 5
hiemstra.mark 28 februari 2018 Product gekocht

Tado Slimme Thermostaat V3

Super simpel te installeren en makkelijk instellen. Ook aan te sturen met Homekit echter heb ik dit nog niet gebruikt. Zelf lerend met betrekking tot afstand en ramp up time om gewenste temperatuur te krijgen. Maar ontwikkeld geen verwachting patroon.

Pluspunten

  • Simpel installeren
  • Makkelijk instellen
  • Strak ontwerp
  • Degelijke app

Minpunten

  • Geen zo ver

Eindoordeel

Score: 5
Lord_Flashheart 11 februari 2018 Product gekocht

Tado Slimme Thermostaat V3

Vanwege positieve recensies gekozen voor de Tado slimme thermostaat, nog geen moment spijt van gehad. Tevens uit te breiden met slimme thermostaatknoppen om temperatuur in verschillende zones afzonderlijk te regelen

Pluspunten

  • Geofencing
  • Zelflerend
  • Uitstekende klantenservice
  • Uit te breiden

Minpunten

  • Voor een vierkant wit kastje lijkt het vrij prijzig (maar wordt gerechtvaardigt door de werking)

Eindoordeel

Score: 5
UncleSam 2 januari 2018 Product gekocht

Tado Slimme Thermostaat V3

Ik had als voorwaarde dat de slimme thermostaat IOS Homekit compatible moest zijn. De keuze werd hierdoor beperkt. Ik ben er echter tevreden mee. Het aansluiten word goed uitgelegd. Je kunt de Servicedesk bellen als je thermostaat niet in de lijst van te selecteren apparaten staat.

Pluspunten

  • Apple HomeKit ondersteuning
  • Simpel aan te sluiten
  • Goede ondersteuning servicedesk

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
mmuetst 24 mei 2017

Tado Slimme Thermostaat V3

Handige thermostaat die in de app duidelijk laat zien wanneer er gestookt wordt in huis. Ook zicht op de luchtvochtigheid is handig. Installatie is makkelijk door de duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • Energie zuinigheid bevorderend
  • Makkelijk in te stellen
  • Handige en overzichtelijk app
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

  • We hebben nog geen minpunt kunnen vinden

Eindoordeel

Score: 5
SMillerNL 3 januari 2017

Tado Slimme Thermostaat V3

Redelijk prijzig, zoals alles in deze productcategorie eigenlijk. Werkt top met de geofencing.

Pluspunten

  • Installatie is erg simpel
  • Geofencing
  • App werkt snel en makkelijk

Minpunten

  • Prijs
  • Registreren 2e gebruiker

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Tado Slimme Thermostaat V3?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True