Geweldige uitstraling. Zeer degelijk afgewerkt. Geen, echt 0 (nul) backlight bleed.
Echter jammerlijk slechte zwart weergave. Bizar dat dit vandaag de dag nog geproduceerd kan worden.
Verder geen uitgebreide review omdat ik hem niet gehouden heb.
Mening over de PG278QR lopen erg uiteen, was dus ook wat huiverig na een IPS zoektocht, maar wat een geweldige monitor!
Ik heb behoorlijk wat monitoren gehad in mijn 'game carrière' als ik dat zo mag noemen.
Van 32" curved VA , tot 24" 240hz TN. Voor allen valt wat te zeggen, de PG278QR is voor mij echter de beste 'allrounder'.
Waardeloos scherm gaat naar 14 maanden kapot, met 36 maanden garantie.
Het scherm zelf was prima m.b.t geen dode pixels, maar de standaard beeldkwaliteit van dit scherm is bedroevend. Na tweaken is er wel wat van te maken, maar het blijft een scherm waarvan de brightness te hoog is.
Het toestel is bij mij nu 8 maanden in bezit. Inmiddels heb ik deze week het 3e!! defecte scherm onder RMA ontvangen. Zeer slechte service van ASUS! Koop dit scherm niet!
its a nice screen for gaming but besides that it not very good to do design and surf the web
Een prima monitor maar erg duur door g-sync.
Mijn overstap van 60hz naar 144hz is in alle opzichten een verademing geweest.
Ik heb mijn 60hz IPS monitor ernaast staan en dat voelt nu erg schokkerig aan.
voor de persoon waar geld niet zo'n grote rol speelt.
topkwaliteit monitor
Gezien ik 4K gamen nog te duur vond viel mij keus al snel op dit 1440pscherm.
Ondanks dat ik veel problemen las over de AsusPG278Q toch het risico genomen. Gelukkig geen defecten aangetroffen.
Asus levert een zeer strak/robuust design en de game ervaring in combinatie met een gtx1070 is geweldig!
Na een heel vervelend traject met de PG278Q heb ik me toch gewaagd aan deze monitor.
De ervaring met al deze specificaties was gewoon te tof! Gelukkig heb ik meteen een goede monitor ontvangen.
Voor de rest is 27inch 1440P in combinatie met G-sync en 144 hz een verademing!