![]() |
Review - Nvidia Geforce GTX 1050 (Ti): gamen voor weinig Voor gamers met niet al te hoge eisen introduceerde Nvidia de GP107-gpu. Wij testten de GTX 1050 en GTX 1050 Ti, waar die gpu in terug te vinden is. |
De MSI GeForce GTX 1050 TI 4G OC is een prima kaart voor wie in full HD wil gamen voor een beperkt budget. De GTX 1050 Ti is extreem energie-efficiënt waardoor het mogelijk is om deze kaart te voeden met een Pico-PSU. De koeling is basic en duidelijk hoorbaar.
In tegenstelling tot de andere reviewers, heb ik eens gekeken naar de video decoding prestaties en dan met name HEVC op 4K. De resultaten voor andere kaarten komen van doom9.org. Mijn resultaten zijn daar ook te vinden.
Prima product voor een budget tot 200 euro. Fijn voor FullHD gaming met 60fps bij e-sport games en de wat lichtere games.
Van een gt720 via een gtx750 ti naar deze gtx 1050 ti. Het is echt een hele verbetering met een amd fx 8350 prorcessor. Bij WOW een verbetering van +20 tot 40 fps in high instellingen;)
Verder geen fratsen, wel zonde dat de fan altijd draait.
Ik heb deze GPU gekocht voor ongeveer 130 euro
kan makkelijk 60+ fps 1080p ultra (60 fps) gamen in games als overwatch,CS:GO,fortnite en 1080 high (40-60 fps) bij Gta V, fallout 4
Ook is shadowplay mooi voor livestreamen en recorden zonder veel presentatie verslies
Prima videokaart voor een scherpe prijs. Speelt de meeste games vloeiend op of rond de 60 fps met high settings op 1080P. De kaart is ook erg compact waardoor hij in bijna elke computer past, ook heeft hij maar een 300 watt voeding nodig en geen aparte 6pin connector.
kaart in budget-game-build gebruikt: Crucial-Ballistix-Sport-LT-BLS2C8G4D240FSB, Pentium-G4560 en Asrock-B250M-HDV. Werkt prima in HD voor de meeste games. Prima budget grafische kaart met X12. Sluit mijn geheel aan bij de detail review van ShaiNE. Nu (28-05-2017) de beste 1050 (budget) grafische kaart