Alleen geschikt voor LAN
Prima router. Heeft altijd prima z'n werk gedaan als tussenstation naar m'n glasvezeldraadje.
Er ontstonden pas problemen toen ik een keer in m'n torrent-client zo'n 3000 torrents tegelijkertijd liet seeden: de Frtiz!Box werd instabiel en viel regelmatig uit. Nadat ik de torrent-client stopte, werkte de box weer naar behoren.
Perfect glasvezelmodem/router. Voorheen waren mijn twee Fritz repeaters aangesloten op Fritz!Box 7581 en deze heb ik naadloos kunnen koppelen met de Fritz!Box 5490. Hierdoor heb ik wederom een perfect WIFI netwerk (Mesh)
Geleverd door Tweak. Zeer stabiele router voor glasvezel aansluiting. Uitstekende performance, rond 920 mbps via Gigabit Ethernet en 500+ mbps dichtbij een Ubiquiti AC PRO access point. Overzichtelijke gebruikersinterface met veel diagnostics mogelijkheden.
Kwam bij nieuwe glasvezelaansluiting van XS4all.
Duitse degelijkheid, vrij eigenzinnig verpakt. De betrouwbaarheid van de hardware is prima (6 maand continue in gebruik met 3 gamers en geen enkele reset hoeven te doen).
De gebruikersinterface is klasse: v.v. een makkelijk te begrijpen structuur. Echt een aanrader als je je thuisnetwerk wilt tweaken,maar geen ict'er bent.