Was mijn Logitech g700s kwijt, dus overgestapt naar een goedkopere, simpelere muis.
EDIT: Muis heeft naar 2 maanden gebruik last gehad van scroll problemen. Firmware geupdate. Probleem was weg voor een tijdje maar daarna weer terug gekomen. Ik raad je aan om deze muis niet te kopen.
Goede muis. Solide overall bouwkwaliteit en in combinatie met stoffen muismat zeer nauwkeurig.
Aanradar.
Echt een geweldige muis.
Mijn eerste game muis. Ik werk er voornamelijk"gewoon" mee op de pc,maar wat een genot om er mee te werken. De extra knoppen zijn instelbaar,en ook dat werkt perfect! Ik "vlieg" door de menu's. Dus deze muis is ook uitermate geschikt voor het "gewone" werk! Dus ook voor niet gamers!
11 jaar lang heeft mijn Logitech G5 muis het volgehouden, maar afgelopen week was het toch echt over. Nieuwe muis nodig, en na flink wat vergelijken bij deze uit gekomen. Top muis! Iets hoger dan de G5, maar fantastische grip en alle knoppen voelen zeer fijn aan!
Een solide muis met een mooi uiterlijk. De technische specificaties liegen er niet om. Een grote DPI-range (200-1200 DPI), goede mechanische switches en tot slot de beroemde Logitech sensor. Voor relatief weinig geld heb je een zeer geschikte, in mijn ogen mooie, en uiterst responsieve gaming muis.
prima muis.
De muis ligt er fijn in de middelgrote tot grote hand. Het materiaal voelt prettig aan en de muisknoppen klikken fijn.
De sensor is 'top of the line', en voelt daardoor erg solide en accuraat aan.
RGB is prima, braided cable ook. MMB klikt wel enigszins zwaar. Prijs = goed!
Fijne muis waar ik snel aan gewend ben geraakt. Hiervoor een Logitech G5 gehad en dit is naar mijn idee een zeer goede opvolger. Prima muis van een goede bouwkwaliteit, strak design (met aanpasbare RGB) en ligt fijn in de (gemiddelde) hand. Reageert accuraat en doet zijn werk goed.
Mooie muis met een fijne coating. De rubberen zijkanten zorgen voor meer grip en de knoppen voelen uitstekend. Dat allemaal gecombineerd met een goeie sensor zorgen voor een super ervaring.
Hele fijne muis van Logitech. Heb nooit kunnen wennen aan stijl van de G502. Fijn dat Logitech met deze muis heeft gekozen voor een eenvoudiger design rondom een PMW3366 sensor. De muis ligt goed in de hand, zowel bij palm als fingertip grip. De gebruikte materialen voelen prettig aan.
Mooi design, fijne vorm en beste sensor van het moment. De software is erg overzichtelijk en de rbg leds zijn een leuke plus. perfect voor grote handen ( 19/20 cm/ fingertip) en goede bouwkwaliteit! heb trouwens geen last van scrollwheel rattle.
Gekocht omdat mijn vorige logitech double klick probleem had.
Gezien kennelijke elke muis ongeveer last krijgt van een dubbel klick syndroom en logitech nog altijd de beste prijs/kwaliteit bied, heb ik weer een logitech gekocht.
Nu 1 week in gebruik en nog geen echte nadelen gevonden.