Gemiddelde gebruikersscore
Prima tv. Bij een goede bron een prachtig beeld. Bewegende beelden, voetbal bijv., vervagen wat. Ik weet niet hoe dat bij dure tv's is. Over het algemeen zeer tevreden over gebruiksgemak en beeldkwaliteit. Ook het geluid valt mee.
Mocht je via een app tv willen kijken zodat je via wifi kan kijken. KPN heeft geen app voor deze tv. Canal Digital wel
Was op zoek naar een nieuwe TV die smart TV had en 4k resolutie voor een prijs rond de 500 euro. Deze TV bij BCC goedkoop kunnen kopen met korting.
Gezien de prijs een goede kwaliteit en smart tv werkt ook naar behoren.
Fijne TV met mooi beeld. De fabrieksinstellingen zijn echter verschrikkelijk. CI module was even puzzelen, die gaat via een adapter aan de achterkant. De voet is zilver en glimt lelijk.
Een prachtige televisie met super beeld. En dat voor nog geen 700 euro.
Het beeld in 4k is, of het van Netflix of van Ziggo afkomt fantastisch. Diepe kleuren worden gedetailleerd weergegeven. Kortom, een aanrader voor velen die een 4k TV willen kopen maar niet veel geld willen uitgeven.
Deze televisie is zeer eenvoudig te installeren. Alleen 1 minpuntje. Ik heb een extra digitale geluidskabel aan moeten sluiten om het geluid van de televisie op de surroundset te kunnen krijgen. De HDMI (ARC) aansluiting stuurt het geluid niet door. Voor de rest een prima televisie
Een smart tv met een goede beeldkwaliteit. Ik ben het eens met de gebruikers die de voet te wankel vinden maar dat is eenvoudig op te lossen met een externe voet die gebruik maakt van de VESA bevestigingspunten. Ik vond er eentje bij VidaXL voor 31 Euro.
Voor 500 euries een 40" 4K Smart TV die alles gewoon goed doet. Het is niet een top performance toestel, maar dat mag je voor deze prijs ook niet verwachten. Het contrast is goed met een relatief diepe zwart weergave. Wel even spelen in de instellingen.
Er zijn veel opties te vinden in deze tv. Is ten eerste een 4K toestel, die ook echt tot zijn recht komt met 4K content. Verder geeft hij de gewone HD kanalen prima weer. Het geluid valt mij mee.Tv is overigens mbv de optische uitgang wel verbonden met de receiver.
makkelijk in installatie
helder beeld
wel was nieuwe CI kaart noodzakelijk
Veel TV voor weinig geld.
Smart TV OS werkt super
Design is simpel maar prima
Een erg mooi toestel met zeer strak beeld, goed geluid en een supersnelle bediening. Kleuren spatten van het scherm. Het geluid is, voor een tv, erg goed en goed instelbaar. Het wegwerken van de kabels moet je even zelf verzinnen.
Prachtige strakke TV. Beeld is prefect. Zoon is er erg blij mee.
Zeer tevreden over deze TV. Ook voor gaming (PS4 Pro) erg interessant. Apps zijn razendsnel. TV is ook in 1 seconde opgestart.
SUPER TV voor een gunstige prijs.
1e tv had enorm last van clouding aan de onder- en zijkant. Tv moeten ruilen (via retailer) maar nu heeft de tv weer last van clouding. Samsung zelf wilt nu geen monteur sturen want het is normaal volgens hun. Geen samsung nemen, service is waardeloos!
Voor een bescheiden prijs krijg je een mooi ontworpen UHD TV met prima kleurweergave en contrastwaarden. De bijgeleverde voet houdt de TV op zijn plaats, maar is vrij wankel. Er zitten nog te veel bugs in de smart hub software. Zo starten apps soms niet en loopt e.e.a. regelmatig vast.