Fantastische bluetooth speaker die al mijn verwachtingen waar maakte. Makkelijk in gebruik, topgeluid, en een hele werkdag te gebruiken zonder bijladen. Hij is zijn prijs meer dan waard.
Hij is misschien wat groot en zwaar, maar dat maakt hem juist een perfecte moderne versie van de good old boombox ;-)
Fantastische alleskunner rond het huis voor €159. Diep, neutraal geluid - unlike JBL. Muziek komt goed tot z'n recht en je kan hem ook gebruiken voor gamegeluid. Bluetooth verbindt soepel (soms iets té, dat hij de koppeling met koptelefoon overneemt). Niet geschikt om mee te nemen naar het strand ofzo.
Goede speaker voor de prijs. De overstap van een jbl charge 3 is het zeker waard. Veel betere geluidskwaliteit. Het enige ding is dat voor mijn gevoel ik deze speaker vaker moet opladen dan mijn oude Charge 3. Maar je krijgt er natuurlijk ook betere kwaliteit voor terug.
Geweldig geluid voor de prijs die hij tegenwoordig kost (160eur voor refurbished op website HK). Wel erg groot om mee te nemen. Batterij gaat vaak langer dan de geclaimde 8u mee omdat je het volume niet zo hoog hoeft te zetten voor luid geluid. Jammer dat er geen IP-rating is.
Pluspunten
Geluid (kristalhelder & diepe bass)
Bouwkwaliteit
Gaat echt heel erg luid, zeker wanneer je hem gebruikt op stroom
Batterijduur is dik oke voor de performance die hij levert
Minpunten
Geen IP rating
Groot (maakt wel dat het geluid zo goed is)
Anoniem: 1271384
3 november 2019 Product gekocht
Harman Kardon Go + Play Wireless 2.0 Zwart
Was op zoek naar de B&W T7 voor bij de TV op de slaapkamer alleen was deze wat moeilijk leverbaar. Deze speaker komt echter niets te kort. De positie van de drivers is prima; de bassweergave is mooi rond, het midden is ok en het hoog klinkt lekker.
Pluspunten
Kan door voor instap HIFI systeem
Aux ingang voor aansluiting op telefoon of TV
Presteert voor z'n prijsklasse beter dan vergelijkbare speakers
Minpunten
Geen afstandsbediening of app voor het aan / uit zetten
Verschil met betere HIFI allicht een 'beetje' hoorbaar in middenfrequenties
Gekocht ter vervanging van oude toren met losse speakers. Deze staat nu mooi op een plankje en kan handig meegenomen worden. Erg goed geluid en prima design.
Na in de lokale Media Markt een uur besteed te hebben aan meer dan 30 verschillende Bluetooth speakers, stak deze er echt met op en schouders bovenuit. Heerlijke bas, ongekend zuiver, grote accu, echt een waanzinnig ding.
Pluspunten
Bass
Zeer goed out of the box (zonder EQ)
Relatief goedkoop
Batterij gaat lang mee
Kan gelinked worden met één andere Go + Play
Minpunten
Bij het linken met een andere Go + Play apparaat geven beide apparaten stereo geluid
Anoniem: 859017
20 januari 2018 Product gekocht
Harman Kardon Go + Play Wireless 2.0 Zwart
Gewoon een prachtig apparaat. Uitstekende kwaliteit, geweldig geluid, mooie bass, bluetooth verbinden gaat soepel, goede batterij duur.
Geweldig geluid, ik verkies hem tegenwoordig steeds vaker boven de speakers die ik thuis had staan. je kunt dus in elke ruimte het gevoel van een degelijke stereo installatie creëren.
Pluspunten
Geluid kwaliteit
Design
Accu duur
Meerdere bluetooth apparaten tegelijk
Te pairen met een andere Go + play 2016
Minpunten
Helaas geen bescherm hoes bijgeleverd/te verkrijgen om hem te vervoeren
iets minder portable door zijn gewicht en grote
Anoniem: 823971
5 oktober 2016
Harman Kardon Go + Play Wireless 2.0 Zwart
Waanzinnig geluid! Krachtig, zuiver en robuust. Mooi design en goede connectiviteit.
Pluspunten
Hoge kwaliteit
Geluid
Accu
Design
Minpunten
Gewicht
Heb jij ook een Harman Kardon Go + Play Wireless 2.0 Wit?