Mooiste kaart met prima prestaties
Één geweldige kaart, draait alles heel soepel, veel games ook op 1440p. Blijf koel en je hoort hem niet, overclockt ook nog is erg goed. Vaak iets sneller als de GTX 1060 die ik ook bezit, de MSI 1060 6gb gaming.
De Sapphire RX 480 is een absolute TOP kaart!
Een prima budget kaart met veel mogelijkheden op 1080p op 60hz, en een relatief laag verbruik.
Heerlijke kaart met prima prestaties!
Fijne stille kaart. I.c.m. i5-6600, 850-EVO SSD (500gb) en 8gb DDR4 @2133mhz.
Draai alles op Ultra en full HD (1080p):
GTA 5 - soepel op Ultra (Standaard niet soepel, na tweaks wel),
Battle Field 1, Mafia 3, Far Cry 4, Quantum Break, Hitman 2016 - allemaal soepel (DX12)
Deze graka verslaat een 1060 in Dx12 :) speelt alle games op 60fps in fhd en kost niet al te veel doekoes (geld)! mocht je op zoek zijn naar een goede graka kies dan de AMD RX480! heb m via alternate gekocht... heb er maar 1 woord voor! WAUW! Kopen!
1060 of rx480? Benchmarks zijn nek aan nek. Ik waag het erop dat deze kaart toch meer future proof is en freesync is zeker welkom.
Verder ziet de kaart er prima uit en ben tevreden met de prestaties.
Hoge temperaturen en luide fans heb ik nog geen last van gehad.
De kaart via Alternate.nl gekocht. Heb deze nu 2 dagen in huis en ben er niks anders dan tevreden mee. Speelt alles op high of ultra, Battlefield 1 runt soepel op ultra niks te klagen. Krijg een scherp helder beeld.
Een kaart via Amazon.de gekocht maar tegenwoordig evenduur verkrijgbaar via de Nederlandse webshops.
Nu 1 week in huis.
BFH en BF1 demo gespeeld met 2600k, 16 gb ram en deze kaart: het is een heerlijk scherp beeld wat ik te zien krijg. Prima dingetje. Kan alles op ultra spelen :)
Geweldige kaart. Ik kan er niets tegen in brengen behalve dat webshops op moment van schrijven ruim 50 euro boven de adviesprijs verkopen. De 1060 mag in het stof van deze kaart bijten. Des te meer in de nabije DX12 toekomst. Stil, koel en A++ bouwkwaliteit.