![]() |
Review - Nvidia GeForce GTX 1060 review: op scherp in het midrange-segment De GTX 1060 moet Nvidia's antwoord op AMD's RX 480 worden. We testten de Founders Edition en een overgeklokte MSI-kaart om te zien hoe dat antwoord eruitziet |
Gemiddelde gebruikersscore
Eenvoudige kaart met goede prijs/prestatie verhouding. Prima FPS in FHD resolutie, zelfs met de nieuwste games (BF1) en alles op Ultra.
Prima product alleen wat minder mooi dan de concurrenten.
In september 2016 gekocht als een vervanger voor mijn R9 280x. Het is een prima kaart voor 1080p gaming. Kan alle spellen ruim op Ultra/high aan met 60fps.
Gekocht voor 300 euro op release. Ben er toch wel blij mee aangezien de prijs nu rond de 355 euro ligt.
Na veel wikken en wegen heb ik besloten om te upgraden van mijn GTX 650 Ti OC Boost naar de GTX 1060. Ik wilde een kaart met twee fans voor een redelijke prijs. Deze kaart is precies wat ik zocht, stil, snel, en 1080p60 ultra in FH3!
Goede videokaart, speelt alle spellen soepen op max. ook op 4K zeker speelbaar met 60fps op alle hoge instellingen.
Maakt weinig geluid alleen bij hoge belasting, goede videokaart voor een (voor mij) onbekend merk.
Hardstikke mooie videokaart voor een redelijke prijs van Palit, kan 1080p games maxen met een hoge FPS. Word niet warm door de dual fans en houd een mooie temperatuur aan!