![]() |
Review - Nvidia GeForce GTX 1060 review: op scherp in het midrange-segment De GTX 1060 moet Nvidia's antwoord op AMD's RX 480 worden. We testten de Founders Edition en een overgeklokte MSI-kaart om te zien hoe dat antwoord eruitziet |
Gemiddelde gebruikersscore
Uitstekende stille compacte kaart
Ik heb deze kaart een jaar geleden gekocht, de kaart was altijd erg luid. Heb er net nieuwe koelpasta op gedaan en hij is nu veel stiller.
Een kleine, maar krachtige videokaart. Hij is perfect voor gamen op max settings. Hij is ook erg stil zelfs onder load. Hij past ook door zijn klein formaat in bijna elke case.
Perfecte videokaart voor gamers die minder budget hebben. Hij functioneert uitstekend op de nieuwste games! Daarnaast is de kaart praktisch geluidloos. Ook is de vorm van de kaart compact. Voor sommige behuizingen zeker ideaal.
Prima videokaart. Superstil: Ik heb de fan nog niet boven het normale huiskamergeluid uit horen komen. Speel Battlefield 1 hiermee in 1080p op ultieme settings.
Heerlijk compact kaartje met flink wat power. Ideaal voor een mini home theater/gaming PC'tje en uitstekend voor gamen op 1080p60 met High/Ultra settings.
Mooi kaartje voor ITX game systeem, deze versie, de SC heeft goede heatpipes, een lekkere overclock vanuit de fabriek. Ook in een groot systeem, kan deze prima.Dan krijg je een goede airflow.