![]() |
Review - Nvidia GeForce GTX 1060 review: op scherp in het midrange-segment De GTX 1060 moet Nvidia's antwoord op AMD's RX 480 worden. We testten de Founders Edition en een overgeklokte MSI-kaart om te zien hoe dat antwoord eruitziet |
Als je op zoek bent naar een goedkope videokaart voor 1080P of 1440P gaming en je geeft niks om een saai design, zoek dan niet verder want dit is de videokaart die je zoekt.
Qua prijs / kwaliteit zeker een aanrader vergeleken met de andere GTX 1060 kaarten.
Heerlijk stille kaart met flinke overklok mogelijkheid.
Prima geschikt voor de 1080p games op Ultra settings.
Perfecte kaart voor 1080p Ultra gaming met 60fps, voor een lage prijs.
anderhalf jaar geleden gekocht, tot op hedendaags doet hij het nog prima ook met de nieuwere games op 1080p gaming.
Enige wat jammer is is dat er een driver fout in zit (zoals ik het heb gehoord) en dat ie daarom soms kan crashen je een zwart scherm krijgt.
Gekocht voor 270eu in mei 2017, voor dat bedrag de beste prijs/kwaliteit mijns inziens van alle videokaarten. Draait alle games met gemak op ultra in 1080p. Goed te overclocken en redelijk stil. Uiterlijk niet heel bijzonder, maar voor een gesloten case derhalve uitermate geschikt.
een snelle en sterke maarwel een van de minst mooie gtx 1060's van dit moment. ook maar 3 aansluitingen op de videokaart maar zolang je maar niet meer dan 3 schermen hebt zal dat geen probleem zijn.
goede kaart bijna alle games kunnen op ultra worden gespeeld het is een goede upgrade als je een oudere kaart hebt (ik had de 750TI)
Sterke kaart voor het geld. Met mijn PC tot 1900 MHz core speed dankzij GPU Boost 3.0. 6 GB VRAM raad ik aan om net dat beetje extra power te hebben, en ook bestand te zijn voor de toekomst.
Mooi en no-nonsense videokaart. Kleurt goed bij mijn mobo (MSI Z270 SLI PLUS). Kaart doet zijn werk voortreffelijk (fps gaming). Geen op of aanmerkingen.
super goeie kaart!
alles op ultra, kan hij makelijk aan!
met fan controller van msi blijft hij onderf full-load nog super koel.
zeker een aanrader!
Goede videokaart die tot zover alle spellen op 1080p op hoogste settings kan draaien.
Geen interessant design, maar de kaart doet zijn werk erg goed.
Goede koop, voor een goede prijs.
Gekocht ter vervanging van mijn GTX760. Voor 1080p gaming op hoge settings (GTA 5 / Witcher 3 op Ultra is geen probleem) voldoet deze kaart uitstekend. Absolute aanrader voor gamen op 1080p/Ultra voor budgetsystemen of oudere systemen. Het design is niet zo mooi, maar dat is voor mij geen dealbreaker.
Uitstekende kaart voor 1080p gaming, veel games kunnen op high of ultra gespeeld worden. Wordt niet snel warm, maar bij hoge belasting zijn de fans duidelijk hoorbaar. De fans op mijn exemplaar zijn wat uit balans, en daardoor trilt mijn kast iets bij hoge belasting.
Ik heb deze kaart aangeschaft als upgrade van mijn GTX760 kaart. Over het algemeen ben ik zeer tevreden, de verwachtingen die ik ervan had zijn waargemaakt. Waar ik verbaasd over ben is hoe lekker stabiel en koel het blijft bij het overclocken.
Perfecte grafische kaart voor een budget game PC. MSI heeft hem al wat overgeklokt. Samen met een i3-6100 haal ik 65 fps (minimum 22) in de Heaven benchmark (full screen HD, max settings), en 55-60 fps in The Witcher 3 op ultra.
Van GTX 770 naar deze 1060 GTX weer voor een jaartje upgrade. Voor net geen 300 euro een erg goede update! Doom, BF1 en Project Cars (VR!)Verbaasd hoever deze kaart te overclocken is. Echter ik speel bijna alle games met de basissettings.
Conclusie deze 1060 GTX is een aanrader!
Geweldige kaart voor 1080p60, alles op ultra zelfs in games zoals Witcher 3 en GTAV.
Deze kaart voldoet boven mijn verwachtingen,
alles op ultra, geen compensaties, en een super soepele gameplay,
tevens is de kaart ook nog eens ontzettend stil zelfs onder full load,
wordt ook niet warmer dan 60 graden.
Kortom een fantastische kaart voor een realistische prijs.
Perfecte kaart voor 1080p Ultra gaming met 60fps, voor zijn lage prijs.
Flinke videokaart met super veel kracht! kan bijna alles op ultra aan met een goede performance! na vele kaarten vergelijken, leek mij dit de beste van de gtx 1060's op het gebied van prijs/kwaliteit verhouding! een echte aanrader voor de twijfelaars!
Uitstekende video kaart voor gamen. Hoorbaar maar toch stille fans. Prijs/Kwaliteit verhouding is top! Prima instapmodel als je niet de duurste en/of nieuwste videokaart kan betalen. Met mijn intel-i7 4,2Ghz, Asus 144hz 1920x1080 monitor altijd 120FPS met COD Black Ops 3 op ultra settings. (zonder overclocken)
Het is een kaart zonder toeters of bellen en met minimale aansluitingen. Maar voor mij is dat voldoende. Deze is relatief klein van formaat. Hij paste zelfs in mijn 11 jaar oude behuizing. Over de geluidsproductie kan ik weinig zinnigs zeggen. Daar de fans in mijn kast veel herrie maken.
Uitstekende kaart voor 1080p gaming met een uitstekende prijs. Zoek je een sterke goede en betaalbare kaart? Dan is dit em. Hij is stil en wordt niet heet. Presteert beter als een GTX980. Waard voor je geld.
Zelf ben ik niet veeleisend. GTA5 - 60+ FPS op VeryHigh