![]() |
Review - Nvidia GeForce GTX 1060 review: op scherp in het midrange-segment De GTX 1060 moet Nvidia's antwoord op AMD's RX 480 worden. We testten de Founders Edition en een overgeklokte MSI-kaart om te zien hoe dat antwoord eruitziet |
Met deze zeer stille GPU speel je games op ultra settings tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. MSI biedt meerdere apps om de GPU te optimaliseren. Als je op zoek bent naar een zuinige, stevige GPU waar je geen omkijken naar hebt zit je goed.
Mooie en stille kaart waarmee de laatste spellen op Ultra te spelen zijn.
Door de backplate voelt de kaart tevens aan als een degelijke kaart.
Deze kaart gekozen vanwege de prestaties en de stille en goede koeler.
Dit wordt door deze kaart helemaal waar gemaakt!
Fantastisch ogende en uiterst stille gpu waar ik al mijn spellen gerust op ultra mee kan spelen, ook op een 21:9 aspect ratio.
Eerste kaart voor mij die ik heb gekocht en zeer te vreden. Tijdens het gamen overclocked naar 2114MHz en mem clock 9410MHz.
Max 60-65 graden bij een fan speed van 70-80% hoorbaar maar niet storend.
Zonder overclock doodstil.
Je betaald een premium prijs voor het uiterlijk niet voor performance dus ik raad deze kaart niet aan om te kopen.
Zoals gebruikelijk bij de MSI "gaming" kaarten van de laatste tijd blijft ook deze koeler vrijwel compleet stil tijdens gamen. Prestaties à la 980, maar met meer geheugen en zuiniger. Boost al naar 1900+MHz out-of-the-box. Minpunt is de prijs.