![]() |
Review - Nvidia GeForce GTX 1060 review: op scherp in het midrange-segment De GTX 1060 moet Nvidia's antwoord op AMD's RX 480 worden. We testten de Founders Edition en een overgeklokte MSI-kaart om te zien hoe dat antwoord eruitziet |
![]() |
Overig - Overleef de videokaartenschaarste - 26 oudere gpu's getest in moderne games Nieuwe videokaarten blijven schaars en duur. De prestaties van oudere en nog betaalbare modellen zijn daarmee relevanter dan ooit. Wij zochten uit hoe goed oude gpu's moderne games nog kunnen draaien. |
MSI pakt de koeler van hun high-end GPU en zet die op de nieuwe mid-range kaart. Niet onverwacht zien we een ongekend stille kaart, en voor een middenklasser een zeer brute uitstraling. Toch is het afwachten wat de prijs doet, met het oog op zowel de RX480 als de GTX1070
Hij is erg goed voor lichte games of voor games op de lage settings. Ik gebruik hem nu al een paar jaar en hij houdt het nog steeds goed vol
Prima videokaart die de meeste games op ultra aan kan, begint wel flink te blazen en (ietwat) terug te vallen in FPS bij bepaalde games maar overall een super kaart!
Hele krachtige kaart die elke 1080P game op ultra verslind.
Prima kaart! helemaal voor het geld!
nog geen problemen gehad in 1 jaar intensief gebruik.