Gemiddelde gebruikersscore
3 van deze monitoren gekocht maar het kwaliteit van het beeld is heel erg slecht, zie de afbeelding. Links is zoals het normaal hoort te zijn en rechts is hoe het daadwerkelijk op het scherm te zien is.
Het enige voordeel is de dunne rand.
Een fantastische monitor, voor de prijs ga je hiermee niet mis.
Ik gebruik hem samen met een RX480.
En heb de "driver/kleurprofiel" van LG's website geinstalleerd.
Bekijk hieronder de plus en minpunten
Ik heb extreme aanpassingen moeten doen om de licht geel/bruine tint te corrigeren. Waarbij ik me afvraag of dit normaal is bij dit type monitor, of een exemplarische fout. Daarom overweeg ik de monitor te retourneren. Wel jammer, want ik ben zeer tevreden over het design.
Na lang te hebben vergeleken bij deze monitor uitgekomen. Om kort te blijven, prima monitor! De voet van de monitor is niet super stabiel, maar verder niet merkbaar (VESA-mount mogelijkheid aanwezig). De kleurreproductie is natuurlijk. De dunne randen geven de monitor een moderne look.
Fijne monitor, ik snap niet wat mensen er moeilijk over doen xD
Oke, het is geen top monitor, maar hey, wat wil je voor dat geld
Zeer positief over de kleuren en Freesync support. Goed voor het spelen van single en multiplayer spellen, productiviteit en media. Daarnaast heeft deze monitor ook nog een VESA mount! Wat tegenwoordig zeker niet voor elke monitors rond dit prijspunt geldt.
Voor de prijs is het absoluut uitstekend
Prima scherm met ips paneel met alle nodige aansluitingen aanwezig voor een goede prijs
Geweldige prijs/kwaliteitverhouding. Met het scherm ben ik ontzettend tevreden: hij heeft een matte afwerking (dus geen irritante reflectie) en een zeer grote kijkhoek. Wat het uiterlijk betreft is het ook prima in orde. De bezels zijn klein en strak en het scherm heeft weinig opsmuk. Enige finesse ontbreekt soms wel.