De ASUS GeForce GTX 1070 Strix OC is een prima kaart om te gamen in 1440p. 4k gamen lukt aardig, al zul je soms een stap terug moeten doen. Dankzij de neutrale koeler kan je prima met RGB aan de slag. Helaas kost de kaart iets meer dan de concurrentie.
De GTX 1070 is het meer redelijke broertje van de GTX 1080. Ietwat mindere prestaties, maar wel honderden euro's goedkoper. De Asus ROG Strix uitvoering valt op met zijn dikke look en RGB feature welke goed matcht met veel andere hardware, maar is helaas wel wat aan de dure kant.
De GTX1070 is een prima kaart voor gaming op 1080/1440p. Hier speel je de meest recente games soepel op de hoogste instellingen. De Asus ROG Strix heeft een prima design met nette features, wel is de kaart duidelijk een stuk duurder dan de concurrentie.
De prijs van deze kaart was wel wat hoger dan de concurrerende 1070 kaarten, maar vanwege de goede koeler die op deze zit, heb ik voor deze gekozen.
Na wat overklokken heb ik zo'n 11% extra performance uit mijn kaart weten te halen ten opzichte van out of the box.
Deze geweldige kaart ik gebruik deze i.c.m een i5 6400 en een 2560x1080 monitor @85-105 FPS in battlefield 1 op Ultra settings werkelijk een beest van een kaart. Absoluut geen spijt van de aanschaf!
Bijna 10 jaar in mijn bezit en deze trouwe ASUS GTX 1070 draait nog steeds als een dieselmotor op zwarte koffie. Geen ray tracing, geen DLSS, maar wél 1080p op medium/high zonder dat hij begint te roken. Ja, hij blaast als een stofzuiger uit 2016, maar hij doet het nog gewoon.
Modern? Nee. Legendarisch? Absoluut.
Voor wie nostalgie zoekt met net genoeg PK’s om een game draaiende te houden: deze ouwe knar verdient zijn pensioen nog niet.
Deze GTX 1070 Strix is echt een beest!
Sowieso de beste GTX 1070 wat er te krijgen is.
Prima kaart voor wat standaard gaming, iets sneller dan de meeste stock!
Prima videokaart met een goede OC mogelijkheid. Persoonlijk hadden de fan headers achterop niet gehoeven het heeft gewoon geen meerwaarde voor een high end kaart. De prestaties zijn erg goed en het design van de kaart is een echt meesterwerk.
Ik ben erg tevreden over deze GPU.
Zeer stille kaart met geweldige performance. Factory OC was genoeg maar ik kon er toch nog 2086 MHz uit persen. Met deze OC blijft de kaart onder de 70 graden.
Ik heb deze 1070 nu een kleine maand en ik ben zeer tevreden met de performance. ik ben zeer tevreden met de standaard boostklok. direct naar 2036 zonder iets te doen daarna natuurlijk zelf nog iets gedaan. de temperatuuren zijn zeer goed en komen niet boven 70 gaden celcius uit.
Uitstekende Geforce 1070 GTX van Asus. Eigenlijk geen een minpuntje ontdekt.
Mooie kaart, gewicht is zwaar.. misschien iets te zwaar.
Maar hij werkt wel lekker snel... en still.
Bij veel games kan alles op 1440p op ultra met een mooie FPS marge.
Nieuwe games op epic (zoals overwatch) op 1440p toch wel iets moeite.
(het houd niet vee over)
Zeer mooie en snelle kaart. Gewoon heel goed.
Werkt perfect!
dit is mijn upgrade van een HD7970.
Heel fijn om te gamen met deze kaart.
Is onwijs stil door de fan profiles, schieten pas aan bij bepaalde temperatuur.
Twee exemplaren gekocht beide met coil whine, de een nog erger dan de ander.
Het lijkt erop dat de 1070 serie hier veel last van heeft. Ik koop al jaren Nvidia kaarten in dit segment en heb het nog nooit zo erg meegemaakt.