Één van de snelste GTX 1080 kaarten die er gemaakt zijn. Met de factory overclock en de Nvidia GPU-boost gecombineerd komt de kaart onder load op een retesnelle 2032Mhz. Verder komt de temperatuur NOOIT boven de 67 graden, wat je ook doet. Het verbruik qua wattage ligt dan wel hoger.
Ik kom van een msi 970 en merk grote verschillen! ik werk met een resolutie van 3440x1440 en draai alles +60fps op ultra. Goede koeler, tot heden nog niet boven de 68 graden gekomen..werkt wel in een silverstone met 90° gedraaid moederbord.. en stil! Toppertje! Out of the box 2039Mhz
De prijs was iets lager leek dan kaarten met vergelijkbare kloksnelheden. Desalniettemin draait ie als een tierelier. De extra lucht cooler is geen gimmick, maar houdt de kaart in mijn systeem altijd onder de 70 graden.
Helaas kan de RGB verlichting niet aangepast worden of uitgezet.
Beest van een kaart.
Met EVGA Precison XOC naar 2Ghz standaard (kan nog hoger veel hoger).
Kan makkelijk (High tot Ultra) Battlefield 1 in surround aan op 75Hz
Prima kaart, groot koelblok met een extra kleine fan op de zijkant van de kaart.
Houdt zich zeer stil tijdens full load en de gedraaide Futuremark benchmarks en loopt zonder overclocking tot 2068Mhz boost.
Afwerking van het ingepakte materiaal is een beetje sloppy. Geen anti-statische zak om de kaart.
De kaart clockte out of the box gelijk al naar 2037 Mhz zonder overclock!
Ook zorgt de extra grote koeler ervoor dat de temps laag blijven. (73c max)
De productiekwaliteit is verder ook goed, behalve dat de stickers in het midden van de fans schots en scheef zitten.