Onkyo TX-NR656 Zwart

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties 7.2-kanaals met 100W versterker en 8x HDMI - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
5
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
Deveran 6 december 2016

Onkyo TX-NR656 Zwart

Een high-end featurepakket voor midrangeprijs. Alle vormen van audio, analoog of digitaal, gestreamt of lokaal, deze receiver geeft ze perfect weer, zoals jij het wil. Alle hedendaagse streamingdiensten aanwezig en zeer gemakkelijk te gebruiken en te bedienen.

Pluspunten

  • Spotify Connect, Airplay, Tunein
  • Goed geluid voor deze prijsklasse
  • Uitgebreide instellingen

Minpunten

  • Google Cast alleen audio

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
narain_ajay 23 oktober 2017 Product gekocht

Onkyo TX-NR656 Zwart

Ter vervanging van een Yamaha RX-V667. Geluid is wat holler en ARC CEC met LG OLED55C6V mislukt vaak. WiFi connectie verloopt ook stroef.

Pluspunten

  • 7 HDMI poorten
  • 4K HDR passthrough (PS 4 Pro)
  • support voor 7+ speakers
  • Dolby Atmos ondersteuning
  • DTS:X ondersteuning

Minpunten

  • gebrekkige/clunky interface
  • slechte WiFi verbinding
  • ARC-CEC verbinding klapt er steeds uit
  • weinig instellingen mogelijk
  • hol geluid
  • bass/subwoofer crossover abrupt
  • fiberoptic kabels nodig bovenop HDMI
  • apparaat geeft geen feedback op issues

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 1

+1
scrapzz 21 oktober 2017 Product gekocht

Onkyo TX-NR656 Zwart

Onkyo is een geweldige receiver met voldoende aansluit mogelijkheden zowel bedraad als streaming, simpel in gebruik en altijd paraat.

Pluspunten

  • Spotify connect
  • Grote knoppen
  • HDMI stand-by
  • HDMI arc
  • Koptelefoon aansluiting

Minpunten

  • Alleen Chrome cast audio
  • Geen timer (sleeptimer)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

0
WaaggieNewbie 1 maart 2018 Product gekocht

Onkyo TX-NR656 Zwart

Onkyo controller app heel fijn en geen groot verlies vermogen in stand-by (WOL) mode. (Wordt totaal niet meer warm.) bediening vanuit spotify app direct af te spelen. Net zo makelijk als een netwerk speaker.

Pluspunten

  • Geen groot verlies in stand-by
  • Onkyo controler app
  • Spotify direct afspelen

Minpunten

  • Nog steeds chromecast nodig voor beeld

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

susse77Newbie 6 februari 2022 Product gekocht

Onkyo TX-NR656 Zwart

Top geluid zowel qua surroundgeluid als ook via de ingebouwde phono stage. Bi-amping optie als je 7.2 inruilt voor 5.1 surround. Dat was het inruilen van hoogte kanalen zeker waard in combinatie met mission 752 front speakers

Pluspunten

  • Geluid
  • Volume
  • Phono
  • Hdcp 2.2

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
NotoriousPNewbie 28 mei 2019 Product gekocht

Onkyo TX-NR656 Zwart

Onkyo heeft mij verrast. Ben blij met mijn aankoop. Veel instellingsmogelijkheden en spotify werkt heerlijk. Werkt perfect met mijn XboxOneX. Dolby Atmos en HDR zijn supergoed (koop wel een goede HDMI kabel). Heeft geen 7.1.2 Dolby Atmos mogelijkheden(laat je evt. goed informeren)

Pluspunten

  • Lekker geluid
  • Meer dan voldoende aansluitingen
  • Sterke bouw en knoppen
  • Genoeg vooringestelde en persoonlijke geluidsinstellingen

Minpunten

  • Geen 7.1.2 dolby atmos
  • Geen klepje voor de 3mm en hdmi vooringangen
  • Scherm mocht moderner

Eindoordeel

Score: 5
acoendersNewbie 29 december 2017 Product gekocht

Onkyo TX-NR656 Zwart

Gekocht bij Foka met 5 jaar garantie tegen een leuke prijs. Wij zochten een receiver die ook geschikt is voor het aansluiten van een platenspeler. Daarnaast moest er ook een CD speler op aangesloten kunnen worden en wilden we ook Spotify connect. Deze versterker levert dit voor een aantrekkelijke prijs.

Pluspunten

  • Spotify Connect
  • PHONE aansluiting
  • Veel HDMI aansluitingen

Minpunten

  • nog niet gezien

Eindoordeel

Score: 4
wpakorverNewbie 23 december 2017 Product gekocht

Onkyo TX-NR656 Zwart

Prima product dat over talloze mogelijkheden beschikt en desondanks betrekkelijk eenvoudig is te installeren. Prachtig geluid.

Pluspunten

  • Veel (streamings) mogelijkheden
  • Eenvoudige installatie
  • Prachtig vol geluid.

Minpunten

  • Groot
  • Uitgebreide gebruiksaanwijzing ontbreekt
  • Bediening per app matig

Eindoordeel

Score: 4
Bommelaar 2 oktober 2017 Product gekocht

Onkyo TX-NR656 Zwart

Gekocht bij FOKA, prima site, goed afgeleverd. keurig zoals het hoort. Product werkt naar behoren, gewoon wat je verwacht van een versterker, voor een prima prijs, al met al dik tevreden!

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Phono
  • Prijs/kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
roflpantoffel 20 april 2017

Onkyo TX-NR656 Zwart

Gekocht met een 5.1 speaker set. Tevreden mee maar het vereist wel wat werk en tuning om goed geluid te krijgen. Je moet vaak switchen tussen de verschillende input types aangezien niet alle media 5.1 audio ondersteund. Anders hoor je uit de achterste speakers meestal niks.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Makkelijk in te stellen + handleiding
  • Microfoontje meegeleverd die automatisch kan tunen

Minpunten

  • Spotify Connect hapert ondanks goede verbinding
  • beperkte equalizer opties
  • Geen autodetect optie voor type input (5.1 2.0)
  • Bi amping mogelijk, maar heeft weinig effect

Eindoordeel

Score: 3
MadeK 1 maart 2017 Product gekocht

Onkyo TX-NR656 Zwart

Veel receiver voor het geld! Jammer dat de geadverteerde functie Google Chromecast pas na een latere Firmware Update beschikbaar was, maar deze functie werkt nu goed.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Duidelijke on-screen setup
  • Spotify Connect en andere internet-diensten
  • Ondersteunt de laatste audioformaten (DTS:X, Atmos)
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Google Chromecast (na Firmware Update)

Minpunten

  • Aansluitingen-klepje op de voorkant ontbreekt
  • Handmatig instellen omdat de AccuEQ calibration bij mij niet helemaal klopt (speakerafstand)

Eindoordeel

Score: 4
Tymusz 23 februari 2017

Onkyo TX-NR656 Zwart

goeie prijs voor een geweldig apparaat. 1 of 2 zones : 7.1 audio, of 5.1 en 2.0 met aparte bediening. ondersteund veel, en speelt van overal vandaan, via wifi/netwerk of bluetooth. stelt zichzelf in met meegeleverde microfoon. geen video-player aan boord, dus een chromecast oid is een aanrader.

Pluspunten

  • veel aanslutingen
  • 1 of 2 audio-zones
  • bluetooth
  • alles te bedienen via tv en/of paneel
  • lage prijs

Minpunten

  • usb zit alleen achterop.
  • vrij hoog

Eindoordeel

Score: 5
Fustje 8 december 2016

Onkyo TX-NR656 Zwart

Geweldig geluid. Mooi design en al die HDMI aansluitingen is een uitkomst. Het menu had wel iets overzichtelijker gekund. Ondersteunt Dolby Atmos, maar alleen in 5.1.2.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Dolby Atmos
  • Informatie over input is erg handig
  • Mooi design
  • Volledig stil
  • Spotify te bedienen vanaf je smartphone
  • Veel aansluitmogelijkheden

Minpunten

  • Dolby Atmos alleen in 5.1.2-opstelling

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Onkyo TX-NR656 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee