Gemiddelde gebruikersscore
Mijn gh24nsd1 doet alleen CD, geen DVD kan worden gelezen ongeacht merk en soort, ook niet na firmware update. Firmware was echt zoeken: op LG site geen, je moet op "Hitachi-LG" site zijn. Update tool start met Windows mee zonder dat je daar om vroeg en zonder optie tot uitschakelen.
Erg luidruchtig bij gebruik, als je dat niet wil zou je een duurdere moeten aanschaffen. Voor deze prijs mag je niet klagen, het doet wat het moet doen. Ik had zelf het idee dat ie niet erg snel was, maar dat heb ik niet getest of vergeleken.
Past perfect bij mijn computer, op de foto staat witte tekst maar dat zit er niet op waardoor hij mooi low profile wegvalt in de case.
Relatief stil voor een optische drive op volle snelheid wel goed hoorbaar.
Doet zijn werk niks op aan te merken.
Afgelopen weekend gekocht (mei 2018). Ik zat te twijfelen tussen Asus DRW-24D5MT (retail) en deze. Aangezien bij die Asus stond dat die luidruchtig was en deze niet, plus er werd mij verteld dat mijn sata-600 (op moederbord) compatible is met de sata-150, heb ik deze gekozen.
Zeer tevreden met deze CD/DVD brander.
Prima goedkope DVD/CD brander die ook nog prima schrijft. Bouwkwaliteit is goed, hij voelt en ziet er stevig uit. Schrijft ook op M-DISC. De M-DISC garandeert data veiligheid en gaat veel langer mee dan een standaard DVD. Bij de bulk versie brander worden geen schroefjes en kabels bijgeleverd.