Goed geluid, ziet er mooi uit, maar software is ronduit slecht. Nooit meer Sony Soundbars.
2016 model (ouder), volledige connectiviteit, mooi geluid met dedicated speakers. beetje aan de hoge kant. lekker volume. Easy setup met Sony TV (Bravia sync) en control via TV remote. (na black friday cashback goed betaalbaar)
Prima apparaat, goed geluid en een gigantische upgrade in vergelijking met standaard TV speakers. Connectiviteit is goed, ook middels Spotify en Cast. Enige nadeel is dat hij soms lijkt te resetten - sommige instellingen (zoals sound field en netwerk stand-by) zijn dan opeens weg. Overall tevreden!
Afdekrooster is magnetisch en van metaal en kunststof! Dus NIET van stof, misschien de oudere versie. Mijn versie is uit 2017. Verder staan er genoeg reviews op YouTube. Probeer ook de Pro modus!
Alle genoemde voor en nadelen kloppen, heb echter precies lang genoeg gewacht want nu voor 399 - 100 = 299,- is dit veruit de beste soundbar onder 500,-
Gewenste uitkomst: Spotify streamen met Wifi, upgrade geluid van de TV met maximaal budget €400.
De Sony HT-NT5 is met met cashback actie nu "slechts" €400. Voldoende aansluitingen voor de toekomst, subwoofer aanwezig, geluid voldoet aan mijn verwachtingen, uit te breiden met extra boxen (toekomst). Aanrader !