Gemiddelde gebruikersscore
De boxx van Engie geeft je een handig inzicht in je elektriciteits- en gasverbruik. De thermostaat werkt erg handig, maar voor de doorwinterde Tweaker is het platform te beperkt door gebrek aan integratiemogelijkheden.
Een nieuwe benadering in slimme thermostaten. Een duidelijke kijk op je gas- en elektriciteitsverbruik en weersinformatie in één oogopslag. Maandelijkse kost is wel een (klein) nadeel.
Mooi product, uitgebreide mogelijkheden, ziet er mooi uit, zeer gebruiksvriendelijk, mogelijk in de toekomst nog meer mogelijkheden.
De boxx geeft ons een goed inzicht hoeveel gas en elektriciteit we verbruiken. Vooral de optie om je verbruik in euro te zien zet je ertoe aan om je verbruik te verminderen.
Na een jaar in gebruik ben ik niet overdreven tevreden van het pakket. Het toestelletje op zich doet het uistekend, maar zonder abonnement kan je er maar weinig mee.
De boxx is een fijne slimme thermostaat met uitgebreide programmering. Hij verschaft inzicht in je gas en elektriciteitsverbruik en kan (een beperkte set van) verlichting en slimme stekkers aansturen. Het systeem is mobiel toegankelijk via een app, aanpasbaar en werkt vlot en intuïtief.
Persoonlijk ben ik niet onder de indruk van Boxx. Het blijft een “domme” thermostaat die er fancy uit ziet. Ik doe er niets meer mee dan ik met mijn Junkers thermostaat deed.
Boxx is een product die ik direct zou aanraden. De bestaande functies zijn handig en worden stelselmatig uitgebreid. Het grootste nadeel is de prijs, deze is aan de hoge kant, maar dat geldt voor de meeste slimme thermostaten.
Dit was onze eerste stap naar een slimmer huis en is een absolute meevaller!
Ik denk dat voor vele mensen het de ogen kan openen hoe je verstandiger met je verbruik kan omgaan!
De Boxx thermostaat is een all-round systeem voor energiebeheer in een klassiek huis. Via het overzichtelijk scherm kan alles makkelijk worden bedient en ook de meting van gas en elektriciteit is een pluspunt. Samengevat een top apparaat met veel meer functies dan je op het eerste zicht zou verwachten.
Handig product.
Nu 1 jaar getest en eigenlijk al bij al tevreden
Zeer handig wanneer het werkt. Bij storing duurt het lang voor er hulp komt. Sinds 5 dagen werkt registratie gas niet meer. Hulp wordt geboden binnen 2 maanden... Dus alle grafieken worden waardeloos.
Bijna waardeloos als je niet bij Engie aangesloten bent.
Leuk toestel, met enkele problemen die in de toekomst hopelijk opgelost kunnen worden. De nieuwe versie heeft, gelukkig, een capacitief scherm waardoor veel problemen uit het verleden verholpen zijn.
zelf ook getest ben blij met het resultaat en het werkt prima !!