Reviews door gebruikers
Gemiddelde gebruikersscore
2,5
2.5 van 5 sterren
4 reviews - Pagina 1 van 1
Diverse malen dit model TV laten komen en weer moeten laten omruilen. Het apparaat ziet er prima uit en werkt prettig, maar het backpanel zit gelijmd en laat zeer eenvoudig los - al komend uit de verpakking. Inmiddels is voor mij dit model afgeschreven, jammer genoeg.
Pluspunten
- Mooi beeld
- Prettige/vlotte manier van werken
- Kijkhoeken beter dan verwacht
Minpunten
- Bouwkwaliteit
- Achterzijde laat los
2 van 5 sterren (Slecht)
Samsung UE65KU6500 Zilver
Na reparatie heeft de tv extreme last van backlightbleeding. Niet om aan te zien! Voor het vervangen van het scherm geen last van gehad. Samsung geeft niet thuis. Zeer slechte service. Koop deze tv niet!
Minpunten
- Lelijk beeld
- Extreem veel backlightbleeding
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Samsung UE49KU6500 Zilver
Erg scherp geprijsde TV op het moment van schrijven. Heeft een grote kijkhoek, werkt lekker vlot en de resolutie mag er ook wezen. Software van Samsung's Tizen OS hapert of loopt regelmatig vast. Bij mij is het Moederbord binnen een jaar kapot gegaan, Samsung heeft dit professioneel opgelost m.b.t. garantie.
Pluspunten
- Resolutie (3840x2160 4K)
- Kijkhoek
- Instelmogelijkheden en opties (Beeld kan compleet gekalibreerd worden naar wens)
- Samsung Smart Connect werkt uitstekend met een Samsung telefoon
Minpunten
- De software loopt met regelmaat vast. Ik heb het probleem nog niet kunnen verhelpen
- Tijdens het switchen van input (bijv HMDI1 naar HDMI2) resulteert vaak in zwart beeld, terwijl er niks mis is met de input van het beeld.
- Geen fan geworden van Tizen OS, google het even; er zijn ontelbaar veel problemen met de software
3 van 5 sterren (Voldoende)
Samsung UE43KU6510 Wit
Smart TV met een heel mooi beeld, mits je recht voor de TV zit. Al bij een kleine kijkhoek degradeert het beeld heel snel (kleuren worden flets en missen diepgang). Dit is enigszins te verwachten van het instapmodel van de 4K curved TVs, maar is toch jammer.
Pluspunten
- Prachtig beeld als je recht voor de TV zit
- Veel apps (Netflix, Youtube, browser, etc.) die prima werken
- HDR
- 4K
Minpunten
- Hele kleine kijkhoek
- Zorgt voor storingen in mijn WiFi verbinding (Engenius router)