Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 5
11 reviews

Acer XF270HUA Zwart

Prijs
Specificaties 27" • 2560x1440 (Quad HD) • 144Hz • IPS • 4ms - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
9
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Luckei 17 januari 2019 Product gekocht

Acer XF270HUA Zwart

Na krap een jaar gebruik: Voor mij eigenlijk de enige optie als je zoekt naar 1440p 144Hz IPS mét FreeSync in zinvolle range: 40-144 Hz. Online lees ik ervaringen van mensen die FS over HDMI beter ervaren dan over DP, dat moet ik nog eens testen.

Pluspunten

  • 1440p & 144Hz
  • FreeSync vanaf 40-144Hz
  • IPS, zonder bleed
  • 4 USB poorten
  • Refresh model: dunne bezels

Minpunten

  • Hoogteverstelling is soms wat eigenwijs
  • Speakers zijn functioneel, elk setje van €20 is al beter
  • Overdrive schijnt niet te werken tegelijk met FreeSync, persoonlijk geen last van
  • Verkrijgbaarheid

Eindoordeel

Score: 5
Jivebunny 14 december 2018 Product gekocht

Acer XF270HUA Zwart

Lijkt flashier qua uiterlijk dan dat deze echt is. Persoonlijk een positief punt. 27" IPS, heerlijk. Grote kijkhoeken en zelf eigenlijk geen ghosting op lag gemerkt met dit scherm. 0 dode pixels of backlight bleeding issues ervaren. Top product, ook al is het inmiddels EOL, voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Prijs
  • Beeldkwaliteit
  • IPS
  • Niet opzichtig vormgegeven

Minpunten

  • End of life

Eindoordeel

Score: 5
Bas81 6 december 2018 Product gekocht

Acer XF270HUA Zwart

Super 1440P monitor met hoge refreshrate zonder flashy game uiterlijk.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • prijs/specificaties
  • 1440p/IPS/144hz erg mooi

Minpunten

  • slechten speakers (wie gebruikt ze uberhaupt)
  • IPS glow / Backlight bleed aanwezig (minimaal gelukkig)

Eindoordeel

Score: 5
KeesdegroteNewbie 5 december 2018 Product gekocht

Acer XF270HUA Zwart

Zeer tevreden over deze aankoop. Meegeleverde kabel wel wat kort, houd daar rekening mee als je monitor verder van je case af staat.

Pluspunten

  • Degelijke bouwkwaliteit
  • Makkelijk te installeren (plug n play)
  • Beeldkwaliteit zeer goed
  • Mat beeldscherm (geen weerspiegelingen)
  • Geen backlight bleed
  • Prijs/kwaliteit t.o.v. andere IPS schermen

Minpunten

  • Meegeleverde displayport kabel te kort (<1 meter)

Eindoordeel

Score: 5
XFlame 11 oktober 2018 Product gekocht

Acer XF270HUA Zwart

Uitstekende monitor. Stevig, mooi scherm, goed beeld. Wel lichte backlight bleed, maar dat zie je tijdens het gamen niet.

Pluspunten

  • Prijs
  • Features
  • IPS is prachtig

Minpunten

  • Lichte backlight bleed

Eindoordeel

Score: 5
imascholmanNewbie 12 september 2018 Product gekocht

Acer XF270HUA Zwart

Prijs/kwaliteit een geweldige monitor. 1440p/144hz met ips en in hoogte verstelbaar voor €400,- is een droom voor een stevige gamecomputer. Het menu is makkelijk instelbaar en de aansluiting is kinderspel. Meegeleverde HDMI/DP kabels zijn een plus. Wat uiterlijk betreft is die saai maar past goed in rood/zwart set-up.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • IPS
  • 1440p/144hz
  • In hoogte verstelbaar en verticale stand ook mogelijk
  • Meegeleverde kabels

Minpunten

  • Zoals andere reviewer al aangaf, hdmi 2.0 is niet top en valt soms weg
  • Uiterlijk saai

Eindoordeel

Score: 5
AveApps 24 augustus 2018 Product gekocht

Acer XF270HUA Zwart

Goede 1440p @ 144hz monitor voor een erg lage prijs in deze klasse (370eu betaald bij amazon). Installatie is eenvoudig en alle kabels zijn bijgeleverd. Kleurweergave is prima, minimale backlight bleeding/IPS glow.

Pluspunten

  • 144hz IPS scherm
  • stevige voet, goed kantelbaar en in hoogte verstelbaar
  • in hoogte verstelbaar
  • kleurweergave egaal en geen banding
  • weinig backlight bleeding/IPS glow
  • DisplayPort + HDMI 2.0 aansluitingen
  • USB aansluitingen aan de zijkant
  • relatief kleine bezels

Minpunten

  • speakers zitten achter op de monitor, zijn waardeloos
  • HDMI 2.0 verbinding is onstabiel, valt soms weg. DisplayPort werkt prima
  • Bijgeleverde DisplayPort kabel is vrij kort

Eindoordeel

Score: 5
dolly 17 april 2018 Product gekocht

Acer XF270HUA Zwart

kunnen kopen op amazon voor +- 430€. voor die prijs is er geen 27inch/1440/144hz te vinden, laat staan één met ips. heb de indruk dat de ze de laatste stocks aan het verkopen zijn, dus get one while you can

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • niet puber gaming look

Minpunten

  • beetje backlight bleeding

Eindoordeel

Score: 5
Lord_Dain 11 april 2018 Product gekocht

Acer XF270HUA Zwart

Na zowel een 27"1440p 144hz TN als VA paneel gekocht, getest en retour gestuurd te hebben is deze Acer 27" 1440p 144hz IPS monitor een stap omhoog. Helaas blijkt na enkele dagen gebruik er toch wat BLB en IPS glow aanwezig te zijn, daarom 4 ipv 5 sterren.

Pluspunten

  • 1440p 144hz 27" Freesync!
  • IPS
  • Uniformiteit
  • Bouwkwaliteit
  • Bijgevoegde kabels

Minpunten

  • 550€ is veel geld
  • IPS/BLB rechter onderhoek
  • Matig tot slecht leverbaar - end of sale

Eindoordeel

Score: 4
Steuberke 23 oktober 2017 Product gekocht

Acer XF270HUA Zwart

Een prima beeldscherm, ik ben zeer tevreden. Enkel had ik het niet erg gevonden als het scherm wat 'feller' zou kunnen zijn.

Pluspunten

  • 144 HZ
  • Reactietijd van 4ms
  • Strak design
  • IPS
  • Veel kabels erbij geleverd

Minpunten

  • lichtopbrengst, felheid

Eindoordeel

Score: 5
Jern_97 14 juli 2017 Product gekocht

Acer XF270HUA Zwart

Over het algemeen zeer tevreden van. Let wel op want hij staat standaard op warme kleuren ingesteld. Als je deze monitor bestelt zal je waarschijnlijk de XF270HUA krijgen. Dit is een nieuwere revisie met dunnere randen. In de doos zitten alle kabels die je je kunt wensen.

Pluspunten

  • Dunne randen
  • Matte, neutrale afwerking
  • IPS
  • 144Hz
  • 1440p
  • Geen dode pixels
  • Freesync
  • Stevige stand

Minpunten

  • Beetje backlight bleed
  • Is standaard op "Warm" preset ingesteld

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Acer XF270HUA Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True