Goede beeldkwaliteit, goed geluid en een vloeiende gebruikerservaring.
Wat een leuk idee, een review van een product dat alweer 5 jaar in bezit is, laat ik dat nou eens doen.
Deze TV heb ik medio 2016 gekocht voor ruim €1300. Maar de TV mag vooralsnog blijven. Kijken hoe lang we hier nog plezier van kunnen blijven hebben.
Ronduit teleurstellende ervaringen met deze TV. Enkele generaties gewacht in de hoop dat Philips de software op orde had gekregen, maar helaas:
- regelmatig zeer trage interface
- af en toe gaat de TV direct uit bij het aanzetten
- continue wegvallende Wifi (na 1 jaar nog steeds niet opgelost!)
Enorm scherp geprijsde TV met hele goede kleurweergave.
3 zijdig ambilight is hele goede toevoeging, welke je kan linken aan de Philips Hue en je hele woonkamer wordt een interactieve home cinema :+
Design is natuurlijk een kwestie van smaak, maar alu finish en zeer degelijke en stevige voet.
Na jarenlang gebruik gemaakt te hebben van de laatste echte "philips" tv de 42pfl7676 besloten de overstap naar 4k te maken. Na initiele berichten over slechte firmware support de afgelopen jaren door positieve berichten over de nieuwe modellen toch de kans genomen, ik kan niet anders zeggen dan inderdaad top!
Mooie tv met zeer nette kleurweergave en voor een dergelijk paneel een prima contrast. HDR content voegt zeer veel toe ondanks de 400nits output. De Smart tv is snel, desalniettemin loopt Philips achter met updates van Netflix en YouTube (op het moment van deze review). Ambilight is ook zeer mooi.