Gemiddelde gebruikersscore
Fraaie bridgecamera van Sony met een topklasse objectief, maar met verbeterpunten op het gebied van accuduur, kleurweergave, menustructuur en autofocus in telebereik.
Wat een prachtige camera en wat een mogelijkheden en prachtige foto's, pas een dag in huis werkt perfect.
Dit toestel heb ik gekocht omdat mijn vorige toestel, ook een bridgetoestel van Sony, stuk was.
Ik heb hiervoor gekozen omdat ik niet met verschillende lenzen wens rond te lopen en toch zowel groothoek als tele wens te gebruiken.
Het professionele camera voor een gangbare prijs. Zeker net de kassa- en Sonykorting.
Groot zoombereik 24-600mm
Ik heb deze camera gekocht nadat mijn eerdere Sony camera na 5 jaar intensief gebruik er mee ophield. Ik moet hem nog verder testen, maar tot nu toe is het echt een upgraden ten opzichte van de hx400v
Zeer efficiënte camera, mede door enorm zoombereik. Heldere foto's van groothoek tot 600 mm. Na Nikon fullframe (D750) is dit toch handiger, vooral minder gesleep. Wel iets minder fotokwaliteit dan Nikon. Video is stuk beter en handiger dan Nikon. Enig minpuntje: sd-kaartje is er moeilijk ui te halen.
De Sony RX10 III is een van de beste bridgecamera's van dit moment. Met zijn 1" BSI-CMOS sensor en sublieme zoomlens is deze all-in-one een prima vervanger voor een DSLR met een set lenzen. Het is echter een grote en zware camera en de autofocus valt soms wat tegen.
Goed toestel
top winkel alles wat ik wou is gedaan.
Top camera. Het is een bijzondere ervaring om met een compact camera te werken die zo geweldig De Sony RX10 III heb ik nu ongeveer 2 jaar en 2 voor mij de aller-allerbeste digitale camera die ik ooit in handen heb gehad.
Erg goede camera, beetje zwaar door de grote lens.
Een ideale camera voor een citytrip.
Het gewicht en de grootte blijven vlot hanteerbaar gedurende een hele dag en dat voor een camera met een lensbereik van 24 tot 600 mm equiv.
Heb tot nu toe veel met high-end Canon camera's gewerkt maar wilde ook een lichtsterke camera met een groot zoombereik voor vakanties e.d. Heb de camera vandaag uitgebreid geprobeerd en de resultaten op mijn computerscherm bekeken. Ik was zeer tevreden over de resultaten.
Heel veel mogelijkheden met deze camera, prachtige foto's, apps die functionaliteit bijvoegen, prima zoombereik,
zeer goede filmmogelijkheden.