Erg tevreden maar zou relatief makkelijk nog beter kunnen zijn.
Wat mij betreft is het het geld wel waard (Nov 2016 382,-).
Troep troep en nog eens troep. Heb dit ding nu 1,5 jaar en heb tot twee keer toe problemen mee gehad. Service van Sony is ook om van te huilen.
Eerste is plots gebricked tijdens het uitzetten. Tweede heeft ook problemen net als de vorige. Erg vervelende product vanwege de software problemen, deze zou ik sterk afraden als je een product wilt die gewoon werkt zodra alles is opgezet.
Voor vrij goedkoop op de kop weten te tikken, fijn apparaat om mee te werken. Veel opties voor een soundbar (Kan voor sommige te veel zijn). Qua geluid is het zeer goed te noemen. Bass is handmatig in te stellen. Aangesloten via LAN aangezien er klachten waten over de WiFi.
Mooie soundbar met een prima geluid! Voor een mooie prijs kunnen afschaffen (inclusief de cashback van sony voor 252,00 bij plattetv.nl, was een aanbieding die ik niet kon laten lopen....!)
Soundbar met zeer goed geluid. Met stevige bass die draadloos aangesloten wordt op de soundbar. hij ziet zelf waneer tv aangaat en zet zichzelf goed op de juiste input. met google cast en spotify connect altijd bereikbaar.
Mijn eerste soundbar; maar wat werkt dit heerlijk zeg! Installatie is erg gemakkelijk. Geluid klinkt gewoon goed. Bevestiging aan muur met bijgeleverde beugels werkt erg goed. Verbinden met bijv bluetooth of Google Cast werkt zoals je zou verwachten. Enkel switchen tussen de verschillende bronnen is soms wat langzaam.