Gemiddelde gebruikersscore
Monitor over genomen van een mede-tweaker en zonder spijt! Erg mooie monitor, vooral het TN paneel is heel erg soepel en als je er recht voor zit zijn de kleuren best goed!
Ik heb dit scherm kort geleden gekocht en laat een review achter om andere mensen te kunnen helpen om de juiste keuze te maken! Top product!
Top monitor. 1080p met 24 inch is echt heel goed te doen. Ik heb gelukkig een goed exemplaar en nauwelijks last van blb. De kleuren zijn voor een TN echt top, echter zul je wel moeten kalibreren.
Snel scherm, grote beweeglijkheid en na aanpassingsperiode valt kleurverschil met IPS wel mee.
G-sync, wat een ontzetten prettige ervaring. Eindelijk een supervloeiend beeld in competitive games als Overwatch (of CS:GO). Beiden werelden van GEEN input-lag en GEEN tearing!
Kleurinstellingen even Googlen + zelf bijstellen. Ontzettend stevige standaard met veel mogelijkheden.
HDMI, DP en 3,5mm audio out, console aansluiten kan ook!
Mooi scherm oo op te gamen. Alleen jammer dat de contrast en kijkhoeken niet fijn zijn. Displayport dus geweldig voor toekomstige upgrades enz.