De nieuwe Sabre is feitelijk niet anders dan de vorige sabre, maar dat maakt ook niet uit: Nog altijd een combinatie van een uitstekende sensor, flink featurepakket, en een prima prijsstelling. Wel is het meer een fingertip-/claw-/hybrid-grip muis dan een palm-gripper.
Fantastische muis, alleen jammer dat de muisknoppen zo gammel zijn.
Zeer fijne muis, wel aanraden te gebruiken op een vlakke ondergrond (dus geen tafel met hobbelend hout o.i.d.) want dan kantelt de muis snel als je wilt klikken door de vorm. Dit is mijn ervaring, dat kan ook komen doordat mijn handen groter zijn.
Fijne muis met een mooi asymmetrisch uiterlijk en RGB opties. Met ICUE zijn de opties in combinatie met andere Corsair producten eindeloos. Het ledje vooraan heeft echter weinig toegevoegde waarde; die zie je namelijk nauwelijks, zelfs niet in het donker. Het DPI licht heeft helaas maar een paar vaste standen.
Fijne muis die erg goed in de hand ligt voor medium / small handen. Goede sensor voor de prijs en leuke RGB
Ik heb hem gekocht omdat ik dacht dat mijn muis kapot was [was niet zo]. ik heb hem gelijk teruggestuurd omdat ik hem niet fijn in de hand vind liggen door het grote lipje aan de rechterkant. ik ben een clawgrip en dan zit hij erg in de weg.
Fijne, lichtgewicht muis die goed in de hand ligt voor claw-grip users. Muis wordt bij langdurig gebruik behoorlijk warm onder de handpalm. Het uitschakelen van de RGB-verlichting in het Corsair logo was voor mij de oplossing.
Fijne muis als je van simpele en lichte muizen houd. Alles wat je nodig hebt voor een FPS-Game.
Een zeer goede muis,
Let wel op dat hij voor sommige een beetje aan de kleine kant zal zijn.
En de muis werkt soms niet als je Windows opstart (Windows 10), dit probleem kun je echter oplossen door hem er uit en er weer in te doen.
Zeer goede muis voor claw grip. Niet al te geschikt voor mensen met grote handen
De Corsair Sabre RGB is een prima, maar wel een specifieke muis die lang niet voor iedereen geschikt is wegens de zijvleugels. De rest van de muis is geweldig de materialen zijn goed, de sensor geweldig en de RGB en software werken goed.
Na ruim 2 jaar een Logitech G700s te hebben gebruikt heb ik besloten een andere muis te kopen. Dat had ik veel eerder moeten doen, wat een genot om met deze muis te werken en gamen!