Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
1
+3
Foritain 21 november 2017
De reviewer heeft het product niet gekocht, maar gekregen in ruil voor het schrijven van een review.

Dirt Devil Fusion M611

Een leuke, lekker lage robotstofzuiger primair voor harde vloeren, die wel door een incidenteel kleedje komt maar daar wel wat zuigkracht mist; de goedkopere spartaanse Spider 2.0 M612 is krachtiger. De geringe hoogte plus de aanwezigheid van een laadstation op dit prijspunt maakt deze aantrekkelijk, primair voor kleine-tot-middelgrote ruimtes.

Pluspunten

  • Nette prestatie op harde vloeren. Beter dan bijv de Zoef Miep en Severin Chill . Voor kleine tot middelgrote ruimtes een leuke optie.
  • Laadstation op dit prijspunt is wel tof.
  • Met 5,5cm de laagste stofzuiger in onze vergelijking
  • Dirt cheap (Dubble pun hurrr)

Minpunten

  • Goedkopere (laadstation-loze en hogere) M612 ietsjes krachtiger.
  • Ietsjes luider dan bijv de M612
  • Redelijk eenvoudig filter en opvangbakje
  • Navigatiepatroon uiteraard niet zo bijzonder als luxere modellen, dus in grote ruimtes geen 100% dekking.

Eindoordeel

Score: 4

+2
Jungian 21 november 2017 Product gekocht

Dirt Devil Fusion M611

Typisch gevalletje goedkoop is duurkoop. Doet het prima op laminaat, maar loopt vast op kleedjes. Onbetrouwbare valsensoren.

Pluspunten

  • Zuigprestaties op laminaat zijn adequaat
  • Explodeert niet na val van 3 meter hoogte
  • Compacte stofzuiger

Minpunten

  • Valsensoren werken niet betrouwbaar
  • Loopt al vast op zeer lage kleedjes
  • Luidruchtig

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidsproductie Score: 2
Ondersteuning Score: 1
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 3

+1
jules 1 januari 2018 Product gekocht

Dirt Devil Fusion M611

Hoge waarde voor het geld, helaas wel zo lang als het duurt. Hij is redelijk dom, maar doet wel wat je van hem verwacht voor weinig geld. De eerste weken werkt hij tot wel een uur achter elkaar, maar na 9 maanden is hij met 10-15 minuten zuigen wel klaar.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Laag
  • Laadstation
  • Loopt iedere 24 uur uit zichzelf

Minpunten

  • Loopt snel vast op kabels
  • Binnen een jaar loopt de zuigduur enorm af
  • Luidruchtig

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3

+1
Duci 15 juni 2017 Product gekocht

Dirt Devil Fusion M611

Ik ben heel tevreden met deze robotstofzuiger. In vergelijking met zijn voorganger -de Dirt Devil Spider- heeft hij wat voordelen, maar toch ook verrassend genoeg wel wat nadelen die je niet verwacht. De voordelen zijn de hoogte van het toestel en het dock. Nadeel is het geluid en algoritmes.

Pluspunten

  • Toestel is zeer laag
  • Keert zelf terug naar het dock
  • Levert goed werk af
  • Heeft (basale) timerfuntie

Minpunten

  • Algoritmes zijn wat minder dan de Spider
  • Maakt meer geluid dan de Spider
  • Is wat hardhandiger dan de Spider
  • Timer had uitgebreider gemogen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidsproductie Score: 2
Energieverbruik Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 5

Shandar04 30 mei 2017

Dirt Devil Fusion M611

Leuke gadget die meehelpt bij het huishouden! Vervangt je stofzuiger niet volledig maar houd je huis een stuk schoner terwijl je op kantoor zit. Komt meestal overal in mijn 3-kamer appartement, mist soms een stuk in de woonkamer. Werkt beter dan verwacht!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Leuke om naar te kijken
  • Werkt autonoom
  • Vind laadstation zelf terug
  • Doet prima werk voor z'n prijs

Minpunten

  • Komt niet altijd overal in grote ruimtes (woonkamer)
  • Reservoir dagelijks legen nodig
  • Haren komen in borstels te zitten, moet je zelf verwijderen

Eindoordeel

Score: 5
Kenmerkend 7 september 2016

Dirt Devil Fusion M611

Effectief instapmodel. Komt overal bij, zuigt tot ie erbij neervalt en ramt niet je Chinese vaas om. Vindt het dockingstation meestal terug. De indicator voor een volle laadbak licht snel op, maar na even doorzuigen werkt hij het vuil voorbij het meldertje.

Pluspunten

  • Nette zuigkracht
  • Lange batterijduur
  • Efficient

Minpunten

  • Luidruchtig
  • Gevoelige laadbak indicator
  • Borstels "verkreukelen" op tapijt

Eindoordeel

Score: 4
Maverick 8 juli 2016

Dirt Devil Fusion M611

Mooie prijs voor een instapmodel om te kijken of het nu iets is zo'n stofzuigrobot. Omdat hij random door de kamer gaat mist hij wel eens een plekje, maar als je hem iedere dag als je naar je werk gaat een rondje kaat maken, dan zal hij overal wel komen

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Goede zuigkracht
  • VIndt netjes zijn weg terug naar laadstation

Minpunten

  • niet te programmeren (qua tijden)
  • kan niet op het tapijt komen

Eindoordeel

Score: 4
dewendker 25 april 2016

Dirt Devil Fusion M611

Maakt goed schoon. stofbakje is dan ook snel vol. Werkt mooi voor dit geld.

Pluspunten

  • Maakt goed schoon
  • Komt overal
  • Goede accuduur

Minpunten

  • niet programmeerbaar
  • stofbak(je) snel vol

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Dirt Devil Fusion M611?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True