Dit is een prachtige videokaart. Ik heb er geen spijt van. Hij is zelfs nog wat goedkoper dan de Strix versie van Asus. Deze compacte versie kan de ventilator niet uitschakelen, maar blijft idle zo goed als onhoorbaar.
Mooie kleine kaart overgekocht van een collega toen mijn GTX770 de geest gaf. Speelt pseudo-moderne games op hoge graphics zonder probleem en blijft relatief koel (75 graden max) bij spellen zoals bvb "heroes of the storm" en "The crew 2". Aanrader voor kleine krachtige systemen.
Een aanrader!
Voor zijn prijs hebt je een ideaal videokaart voor een mini-pc. Je krijgt veel horse-power uit deze videokaart en voor zijn formaat.
De videokaart heeft een mooi design en de backplate geeft een mooi finishing touch. De GPU temperatuur blijft zeer laag en produceer niet veel geluid bij zware gamen.
Ongelofelijk dat ze zoveel kracht in zo'n klein kaartje kunnen stoppen. Ik gebruik deze kaart omdat niet de lengte, maar de hoogte een problem was voor mijn Corsair Air 240. De kast is te ondiep waardoor de meeste aftermarket coolers niet passen. Met deze kaart toch een passende oplossing!