Gemiddelde gebruikersscore
ROCCAT zet met de Ryos MK FX wederom een heel dik mechanisch toetsenbord neer. RGB LEDs, flinke polssteun, uitstekende software, alles klopt wel. Behalve dan de prijs, flink duurder dan de concurrentie, en met de meerwaarde in bescheiden details (ietwat grotere polssteun, software e.d.) is het een pittige domper.
Mooi toetsenbord. Typt lekker, en is lekker groot.
Software valt wel een beetje tegen, Cherry MX browns zijn wel echt geweldig. En met audio Passthrough.
Veel te hoog moet m'n hand er echt op leggen.
Geen dubbele entertoets, en de toetsen zelf zijn nogal klein zodat ik de hele tijd mis zit.
Roccat, een bescheide bedrijf uit duitsland die toch hele hoge kwaliteit producten levert. Dit toetsenbord kost momenteel maar 90 euro! Voor zon luxe toetsenbord. Ja wat heeft dit toetsenbord niet, rgb, 5macrotoetsen, stevig, veel functies. Maar Roccat blijft toch achter de concurrenten betreft de software (Veel bugs, onhandig, niet duidelijk)
Een geweldig toetsenbord. Mechanische toetsen en al, voor een hele goedkope prijs gekocht. Ik gebruik het nu nog steeds en het heeft me nog niet teleurgesteld. Alleen zitten er geen instructies bij als je het uitpakt, dus vergeet niet Roccat Swarm te installeren.
Geniaal toetsenbord voor de prijs, Full RGB CherryMX brown. Moet ik nog meer zeggen? Al vaak genoeg aangeraden aan mijn vrienden. Er is dus geen rede meer om Razer te kopen! Hij is wel groot, je moet er dus van houden. Verder voelt hij stevig aan. Go ROCCAT!
gewoon goed met genoeg opties om je dagen bezig te houden alles perfect in te stellen, maar de software is er niet helemaal (7.5-10). Gemiddeld zeker 5 sterren waard voor mijn honderd euros (nu 120 bij alternate).