Gemiddelde gebruikersscore
hele mooie laptop
zie uitgebreide toelichting
Voor 949 bijna 7 jaar geleden aangeschaft en geen enkele pc/laptop sinds mijn headstart heeft zo lang continu goed gefunctioneerd.
Deze Lenovo IdeaPad Y700 mocht ik van mijn vader reviewen.
Heb er wat games en zware Excel-bestanden op gedraaid, en dat ging best snel.
Een fijne laptop, geschikt voor de gamer / harde werker die een goede laptop zoekt.
Geweldige laptop, zeer snel en werkt ongelooflijk goed. Kan iedere game aan met erg hoge graphics.
Zeer goede laptop met krachtige processor en grafische kaart, waardoor alle nieuwste games en programma's er goed op werken. Door de SSD start de pc in een 5 tal seconden op dat is gewoon erg praktisch. Deze pc is volgens mij echt moeilijk te verslaan in zijn prijsklasse.
Ik begrijp niet waar al deze lofprijzingen over dit notebook vandaan komen. Op U.S. forums lees ik in berichten van 2 maanden oud, dat er crashes zijn met de video/graphics card. . Hoe is het mogelijk dat diverse webwinkels hun goed vertrouwende klanten zo in de maling nemen, bah!
Paar weken geleden aangeschaft. Prima laptop, goede prijs-kwaliteit verhouding.
goede prijs kwaliteit.
batterij is okay.
de gpu word 65 graden tijdens het gamen(het is in mijn kamer ook nog eens 30 graden) dus dat is echt goed,
maar hij blijft daar niet stil onder, een iets minder agressieve fancurve had best gemogen.
de cpu blijft ook lekker kooel
ik heb deze laptop nu voor een paar maanden en ik ben erg tevreden met de performance. ik doe veel fotografie en gamen en deze laptop is voor beide doeleinden erg geschikt.
Een hele mooie laptop voor een leuke prijs.
Had helaas wel een dead pixel. maar dit risico loop je altijd.
Het ziet er in het echt uit als een mix tussen een ultrabook en gaminglaptop, want door de aflopende zijkant ziet de laptop er niet dik uit.
Kortom, een aanrader!
Uitstekende laptop voor een mooie prijs, bouwkwaliteit is niks op aan te merken en ziet erg strak uit. Ook de plaatsing van de CPU en GPU (onder de Enter key) is een mooi detail, hier zouden de grotere jongens zoals MSI en ASUS iets van kunnen leren ;)