De TrekStor SurfTab Wintron 7.0 is een prima koop - met slechts een paar nadelen. Hij draait Windows 10 en over het algemeen is hij vlot genoeg, maar er zit weinig RAM-geheugen in en de accuduur is tamelijk kort. Het enige noemenswaardige nadeel was de oververhitting waarmee de tablet kampte.
Voor een prijs van €50,- euro is dit een prima tablet. Verwacht van deze tablet geen wonderen qua accuduur en prestaties. 16GB opslag is voor een Windows-tablet eigenlijk aan de lage kant. De tablet voelt stevig aan en is makkelijk mee te nemen.
Deze tablet heeft diverse minpunten, maar biedt ook genoeg positieve eigenschappen voor een lage prijs. De doelgroep is beperkt. Leuke tablet voor casual gaming, zolang je het maar zonder de play store kunt stellen. Een volwaardige Windows tablet, maar dan wel voor gebruikers die er uitsluitend licht werk op doen.
Prima tablet, zeker voor de prijs. Veel nadelen zijn onvermijdelijk in deze prijsklasse, maar mits je verwachtingen goed zijn bijgesteld zal je alleen maar tevreden zijn. Volledig windows geeft veel bewegingsvrijheid, maar 1gb ram hakt daar weer hard in.
goede prijs / kwaliteit verhouding, alle windows functionaliteiten zijn beschikbaar.
Behoorlijk goede tablet voor weinig geld.
De tablet komt met een micro-USB naar USB adapter.
De 16gb aan opslag is wat mij betreft genoeg (zorg er gewoon voor dat je alle software op een SD kaart installeert).
Voor een kleine prijs voldoet dit toestel volledig aan de eisen die ik wil !.
Ik heb hier al veel meer plezier aan gehad dan al mijn dure spullen die geregeld vastlopen en waarvan de batterijen ook niks presteren .
Bravo!
Gewoon bagger! Maar kon bij nader inzien ook niet anders denk ik; k zal niet meer op de prijs gaan letten
Simpele tablet die de prestaties bied van concurrerende tablets/2 in 1's die een veelvoud kosten alleen met een batterij duur van ongeveer 1,5 uur, 1GB ram en 16GB opslag. Vandaar ook de prijs (voor €50 gekocht)
UPDATE: Vanwege de betreurende accuduur wordt de tablet nu gebruikt als veredelde muziek speler/streamer