Gemiddelde gebruikersscore
Betaalbare compacte USB 3 card reader die zeer hoge snelheden haalt. Nadeel zijn de korte kabel en de extra controller die sommige analyse progsels in de weg zit.
Snelle en stabiele USB 3.0 card reader met ondersteuning voor SD, microSD, Compact Flash en MS/Duo. Aanrader voor iedereen die regelmatig grote hoeveelheden foto- of filmmateriaal bewerkt.
Zelf gebruik ik de kaartlezer vrijwel alleen aan de desktop, maar het formaat is gunstig genoeg om in je binnenzak mee te nemen. Behuizing is solide plastic. Met een UHS-I SD-kaart haal ik snelheden tot bijna 100 MB/s, wat waarschijnlijk de limiet van de kaart is, niet van de kaartlezer.
Werkt goed en geen software voor nodig. Hij is wat aan de lichte kant waardoor hij met een kortkabel soms niet makkelijk plat kan liggen of mogelijk heden heeft voor plaatsen. Doet verder wat het moet doen.
Doet wat het moet doen, fijn dat de USB kabel is meegeleverd. Meerdere kaarstoorten worden ondersteund incl. de oudere Compact Flash kaarten..
Ik heb geen echte snelheidstest gedaan zoals collegatweakers maar de kaartlezer komt als snel over.
Super snel je data overzetten. Ook CF kaarten met 150mb/s. SD kaart U1 90 MB/s
Het is wel een lelijk ding. Met het Kingston logo in rood knipperen als de data verstuurd wordt.
Je hebt de losse kabel nodig om aan te sluiten.
Fijne en snelle cardreader met 3.0 usb aansluiting.