Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Arctic Freezer i32

Prijs
Specificaties 120mm diameter met 24,5dB geluidsproductie - Bekijk alle specificaties

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Arctic Freezer i32. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
15
Score: 4
8
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
GOTD 27 juli 2016

Arctic Freezer i32

Goedkoop en toch een kwaliteitskoeling. De nieuwe budgetkoning.

Pluspunten

  • Inclusief koelpasta
  • Zeer stil
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Duidelijke handleiding en daarom makkelijk te monteren

Minpunten

  • Witte fan past niet in iedere build
  • Semi-passief lijkt niet te werken

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Koelvermogen Score: 3
Geluidsproductie (max) Score: 4
Geluidsproductie (min) Score: 4
Installatiegemak Score: 5

+1
MaxterR 7 maart 2017

Arctic Freezer i32

Mooie en goedkope koeler die enorm stil is omdat hij de helft van de tijd ook echt stil staat.

Pluspunten

  • Stil
  • Handige doorlus voor extra fan
  • Goedkoop
  • Extra beugel voor extra fan

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Koelvermogen Score: 4
Geluidsproductie (max) Score: 4
Geluidsproductie (min) Score: 5
Installatiegemak Score: 4
Compatibiliteit Score: 4

mtjoeng 2 februari 2018 Product gekocht

Arctic Freezer i32

Werkt prima op 8600K (die niet warm is te krijgen in mijn flightsims) Geleverde fan is drie pin (heb ik vervangen met de PWM 4 pin fan van mijn vorige koeler) Goedkoop, werkt. (maar bedenk of je niet de duurdere versie wilt met goede fan)

Pluspunten

  • Bouw prima

Minpunten

  • bijgeleverde fan is drie pin

Eindoordeel

Score: 4
rhodium 6 september 2017 Product gekocht

Arctic Freezer i32

Het semi-passief werkt prima en de pc is heerlijk stil. Dit moet wel door je moederbord worden ondersteunt worden. Hij wordt netjes geleverd met koelpasta, beugels, schroeven en rubberen spacers en 2 extra beugels om eventueel een tweede ventilator te monteren. De handleiding is wel een beetje chaotisch.

Pluspunten

  • Robuust
  • Stil
  • Compleet geleverd
  • semi-passief
  • Niet te zwaar
  • Niet duur!

Minpunten

  • Handleiding nogal chaotisch

Eindoordeel

Score: 5
KennieNL 2 juli 2017 Product gekocht

Arctic Freezer i32

Draait merendeels niet door de aansturing, dus lekker stil

Pluspunten

  • Stil
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 4
kaaas 7 juni 2017

Arctic Freezer i32

Goede stille koeler voor een kleine prijs. Gaat als je je bios goed instelt uit en is dan onhoorbaar. Gaat bij mij alleen aan bij langdurige hoge load.

Pluspunten

  • Stil
  • prima bouwkwaliteit
  • betaalbaar

Minpunten

  • groot

Eindoordeel

Score: 5
atvdlaan 27 april 2017

Arctic Freezer i32

Goede intel koeler. Met de i5 4570 op 100% gebruik blijft de ventilator uit. Dus hij koelt passief verassend genoeg. Temperatuur i5 max. 55 C in benchmarks.

Pluspunten

  • Inbouw eenvoudig met backplate
  • Stil, ventilator draait bijna nooit
  • Koelt goed

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Puremonk 17 april 2017

Arctic Freezer i32

Prima ding met passieve koeling.

Pluspunten

  • passief
  • Stil
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
smoets 2 april 2017

Arctic Freezer i32

Geplaatst op een G4560, houd onder load onder de 50 graden. Eenvoudig te monteren en voldoende materiaal erbij geleverd. Koelpasta aanbrengen met een tear off zakje is verre van praktisch.

Pluspunten

  • Doet zijn werk vrij stil
  • goede gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • koelpasta verpakking

Eindoordeel

Score: 4
CryRaven 9 maart 2017

Arctic Freezer i32

Goed presterende koeler voor een leuke prijs. Montage is goed beschreven, het zakje koelpasta vond ik persoonlijk wat onhandig om aan te brengen. Ook is de fan semi passief, maar dat lijkt bij mij niet te werken. Maar deze koeler is voor deze prijs een topproduct.

Pluspunten

  • Goede koeling
  • Makkelijk te monteren
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Zakje koelpasta wat onhandig
  • Semi passief lijkt bij mij niet te werken.

Eindoordeel

Score: 4
gangsterboy030 7 maart 2017

Arctic Freezer i32

Prima product voor een redelijke prijs na wat tweaking helemaal mooi

Pluspunten

  • Mooie prijs
  • stil (draait niet tot 35C)
  • Mooi, leuk van de witte kleur past bij mijn build
  • Niet alleen merk eigen fans

Minpunten

  • Installatie is zeer lastig voor een beginnende builder
  • Vrij onduidelijke installatie gids
  • Passief moet je zelf tweaken in BIOS

Eindoordeel

Score: 4
laurenst97 24 februari 2017

Arctic Freezer i32

Semi passieve fan werkt goed en blijft lang uit. Zelfs tijdens Fallout 4 blijft de fan voor het grootste gedeelte van de tijd uit. Installatie was eveneens vrij makkelijk. Voor de prijs een zeer goede koeler.

Pluspunten

  • Lage temperaturen
  • Semi passieve fan werkt goed
  • Makkelijke installatie
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
johanl79 8 januari 2017

Arctic Freezer i32

Niet moeilijk in te bouwen, helaas moet je wel het moederbord uit de kast halen. Het koelblok is behoorlijk groot dus hou daar rekening mee als je een miditower hebt. Het past maar de bovenkant van het blok zit nog geen 2cm van de zijkant af.

Pluspunten

  • Redelijk makkelijke installatie
  • Instructies meegeleverd

Minpunten

  • Groot

Eindoordeel

Score: 4
Talibram 17 november 2016

Arctic Freezer i32

ik hou van de semi passieve fan, draait kort bij het opstarten en stopt daarna tot ik intensief mijn PC begin te gebruiken. (iets lastiger te instaleren op Gigabyte GA-B150-HD3P dan normaal.)

Pluspunten

  • koelpasta
  • duidelijke handleiding
  • semi passief
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • ijzere clipjes die de fan vasthuiden buigen snel (je krijgt er wel 2 extra bij voor het geval dat dit voorkomt)
  • niet geschikt voor 'looks'

Eindoordeel

Score: 4
MalthoR 31 oktober 2016

Arctic Freezer i32

Prima koeler helemaal voor deze prijs.

Pluspunten

  • Stil
  • Werkt alleen als het echt moet
  • Vrij groot
  • Koel pasta is goed

Minpunten

  • Intel only
  • Past niet in elke setup

Eindoordeel

Score: 5
Ructus 20 september 2016

Arctic Freezer i32

Goede koelprestaties op een overclockte i5 6600K. De fan is erg stil tot ongeveer 70-80% PWM. Bij lagere CPU-temperaturen stopt hij helemaal met draaien en koelt passief op de airflow van de casefans (tot 33% PWM). Ik heb hoge RAM-modules, maar dat leverde bij de inbouw geen enkel probleem op.

Pluspunten

  • Semipassieve stille koeling
  • Goede koelprestaties
  • Geen probleem met hoge RAM-modules

Minpunten

  • Op hoogste snelheid goed hoorbaar

Eindoordeel

Score: 5
Mazda Man 15 september 2016

Arctic Freezer i32

Mooie koeler, doet wat je ervan verwacht. Installatie makkelijker als die van een Hyper Evo 212. Niet geschikt voor AMD processoren.

Pluspunten

  • Mooi
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

  • Alleen voor Intel

Eindoordeel

Score: 5
Jellewie 1 september 2016

Arctic Freezer i32

semi passief werkt amper ivm dat met i5 6600K OC de temperatuur gewoon te hard oploopt. De extra 2 clips waren geweldig, maar waarom maar 1 set aan rubber dopjes voor de 2e fan weet ik niet

Pluspunten

  • goedkoop
  • stil (en dan bedoel ik ook echt stil)
  • Inclusief koelpasta
  • handleiding
  • semi passief

Minpunten

  • semi passief werkt amper
  • clips zijn niet sterk

Eindoordeel

Score: 5
Zilvus 31 augustus 2016

Arctic Freezer i32

Deze CPU koeler van Arctic is een budgetvriendelijke oplossing als je een goede aftermarket koeler zoekt. Installatie is een eitje, en er worden 2 extra clips meegeleverd voor een extra fan. Wegens semi-passieve koeling draait de fan niet altijd. Let op dat je dit aanpast in je BIOS indien nodig!

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Eenvoudige installatie
  • Goede prestaties

Minpunten

  • Clips zijn niet de meest stevige oplossing

Eindoordeel

Score: 5
Hankiespanky 3 augustus 2016

Arctic Freezer i32

Ik heb hem op een I5 6500 en de temperatuur komt nooit boven de 69 graden onder full load!! Ik heb aan het verloopje die vast zit aan de fan een extra fan aan de heatsink gekoppeld bij idle blijven de temps onder de 30 graden.

Pluspunten

  • Stilste cpu cooler die ik ooit heb gehad
  • makkelijke montage
  • zeer goede koelpasta
  • Verloopje voor een tweede fan
  • er komen 4 clipjes om twee fans te monteren

Minpunten

  • Geen
  • nog steeds geen
  • heb ik al gezegd dat er geen nadelen zijn

Eindoordeel

Score: 5
ApoC 29 juli 2016

Arctic Freezer i32

Hele fijne budgetkoeler, die vooral verrast met de Semi-passieve werking. Prime95 (Max Heat) op mijn i5-6500: 55 graden en de Fan draait dan max 500 RPM. Games als Tomb Raider en Just Cause 3: Fan gaat niet eens draaien! Met stilstaande fan temps tussen de 40 en 45 graden. Top!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Degelijke constructie
  • Semi passief voegt echt iets toe
  • Ook met draaiende fan stil

Minpunten

  • Clipjes voor fan montage, niet mijn ding...
  • Montage niet moeilijk, maar kan nog veel makkelijker

Eindoordeel

Score: 5
FraGment 13 juli 2016

Arctic Freezer i32

Semi passive, draait echt alleen bij load. Zeer stil als hij wel draait. Installatie niet super makkelijk.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Bouwkwaliteit
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Bitterbal_ 21 mei 2016

Arctic Freezer i32

Heel goede koeler voor een mooie prijs. Fan gaat pas draaien bij hoge load, en is zelfs dan nauwelijks hoorbaar. Koelprestaties zijn ook erg goed.

Pluspunten

  • Goede koelprestaties
  • Semi-passief
  • Grootte valt mee
  • Vrij eenvoudige montage

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Arctic Freezer i32?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True