Gemiddelde gebruikersscore
De Atag One brengt veel instellingen van je CV naar je tablet. Maar wat daar nou het voordeel van is, is mij onduidelijk.
Mooi ontwerp, eenvoudige bediening en doet wat het moet doen. De ingestelde temperatuur wordt perfect constant gehouden.
Duidelijk, mooi, thermostaat, gekoppeld aan een ingewikkeld portaal (die je niet per se nodig hebt) - maar niet zo overtuigd van de slimme functies, en evenmin van de vendor lock-in, of toekomstige uitbreidbaarheid.
Schema instellen valt uiteindelijk wel mee, maar moet je leren - zo intuitief is het blijkbaar niet.
Ik heb de ATAG One nu zes maanden in gebruik. Initieel was ik erg gelukkig, ik wilde al langere tijd een 'slimme' thermostaat en nu had ik er een en hij zag er ook nog eens mooi uit!
Inmiddels ben ik redelijk teleurgesteld en zoek ik een vervanger.
Zeer slechte ervaring. Tweemaal zelfs. Nooit meer een Atag thermostaat voor mij
Mist de essentiële werking van een klok thermostaat. Je wilt op een bepaalde tijd een bepaalde temperatuur. Dat doet hij niet.
Eigenlijk best wel een waardeloze thermostaat vergeleken met mijn vorige. De ketel is prima, de thermostaat is een onding
Lijkt heel handig en ondanks ingewikkelde bediening kom je daar wel uit (als ICT-er), maar wifiverbinding valt heel vaak weg en dan kan je eindeloze procedure doorlopen die heel vaak faalt.
Maar ergste is: Ketel gaat middenin de nacht zonder programma aan En dat met deze gasprijzen Klantenservice adviseert alleen nieuw account Ben al meerdere keren alle gegevens kwijt geraakt Ga nu andere thermostaat zoeken
WiFi onbetrouwbaar en instabiel. Diagnostisch zero info. Zonde geld.
De Atag Zone werkt op zichzelf prima. Alleen bij controle van het gasverbruik blijkt dat deze lager is dan wat de slimme meter aangeeft. B.v. Dec Slimme meter 255 m3 en de Atag Zone 227 m3, dus aanmerkelijk lager. Januari Slimme meter 212 en Atag Zone 196 m3. Het blijkt dat de Atag Zone veel lager verbruik aangeeft dan de slimme meter. Zijn er meer mensen die dit hebben gezien?
Wat een bagger.
Mooie thermostaat, qua vormgeving.
Jammer, dat de bediening en gebruiksaanwijzing zeer onduidelijk en gebruiksonvriendelijk zijn.
Thermostaat geeft onverklaarbare en hardnekkige storingen als de Cv-ketel spanningsloos is geweest.
Het product heeft een autoupdate functie. En daar gaat het mis: bij de laatste updates werd het warm water voor 24 uur per dag in de comfort-stand gezet. Dat betekent dat warm water continu op temperatuur wordt gehouden zodat je sneller warmwater hebt. En dat kost circa 50EUR/jaar aan gas.
Het lukte niet meer om het schema te veranderen, waardoor de verwarming ook aanstond terwijl ik er niet was. Merkwaardig genoeg kon ik dus wel zien dat de ketel aanstond, de temperatuur enz, maar instellingen wijzigen ging niet.
Veel last van overshoot/undershoot.
Dure miskoop, Tado gekocht.
De mooie themostaat komt "gratis" met een ketel.
De wifi is zeer onstabiel, ook op kanaal 6.
Door de slechte wifi is de app en portal niet bruikbaar, het is maar afwachten of het werkt.
Ik verwachte meer professionaliteit van zo`n groot bedrijf.
Een Sonoff of RPI is Betrouwbaarder/ Bereikbaarder.
Inmiddels 1 week in gebruik, bevalt op zich goed.
De grootste tekortkoming op dit moment vind ik dat je maar 5 schakelpunten per dag kunt ingeven.
Sinds twee weken de atogvone in gebruik. Is inmiddels aardig ingeleerd en regelt de temperatuur op een tiende nauwkeurig. Bijvoorbeeld ingestelt 20,5 echte temperatuur 20,6. Goed hoor. Verder zeer eenvoudig te bedienen, nu nog homekit toevoegen en het us helemaal gord