Wat een prachtig snel apparaat. Maar één hele grote tegenslag. Het scherm, dat door Asus (bij navraag) duidelijk is omschreven werd als MAT blijkt spiegelend en glanzend te zijn. Ondanks dat dit scherm anti-glare is wat volgens Asus gelijk staat aan MAT.
Ondanks dit heb ik hem toch gehouden.
laatste versie met core i7-5xxx
gebruik alleen Linux / opensuse KDE.
windows werkt, maar kan er niets over vertellen.
licht, snel, erg mooi om te zien, bouwkwaliteit, keyboard (verlicht) en lichtsterk scherm, 10 uur /accu
geen ingebouwd ethernet, wel usb gigabit, geluid is ok voor n laptop, B&O techniek.
Ik heb nu een jaar deze laptop gehad en zou hem niet aanraden. Ik vind de laptop erg klein en in combinatie met de hoge resolutie werkt dit niet goed. Veel programma's zien er daardoor heel lelijk uit (erg klein lettertypen bijvoorbeeld). De behuizing is wel erg stevig en compact.
Superservice van ASUS gehad. Heb een showmodel gekocht dat na enige tijd toch wat gebreken en van wellicht valschade vertoonde. Geheel onverwacht lapt ASUS de laptop helemaal op: nieuw moederbord, scherm, scharnieren, alles. Gratis.
Snelle, bloedmooie machine. Heel complete laptop. (3 maanden in bezit)
Superapparaat!
BIjzonder goede configuratie; ik ben verslaafd aan dit apparaat! Voordeel van het touchscreen is voor mij het inzoomen; het beeldscherm van 13.3" is met de hoge resolutie soms iets te klein.
Start bijzonder snel op, heb er weinig op aan te merken. Cijfer? Een 9!
Ik wou een laptop waar ik weer minimaal twee jaar mee kan doen. Na wat vergelijken kwam ik uit op deze laptop.
Hij bevalt erg goed! Hij is snel, de accu gaat lang mee en hij is perfect voor onderweg. Zeker een aanrader!