Aanrader voor de serieuze (startende) fotograaf. een uitstekend scherm voor beeldbewerking met standaard veel opties/accessoires. een prijzig scherm maar in zijn klasse heel netjes geprijsd.
De perfecte monitor voor iemand die serieus bezig is met foto en/of videobewerking. Hij kan maar liefst 99% van het AdobeRGB kleurenspectrum weergeven en dit merk je zeer zeker bij dagelijks gebruik. Na kalibratie heb je echt een pracht monitor en kijkt hij ook zeer fijn weg bij normaal werk!
scherm is erg veelzijdig en mooi om naar te kijken, erg mooie kleurweergave.
ondanks gericht op fotografie ook erg mooi om op te gamen en films te kijken.
Ik kan de SW2700PT aanraden voor de Hobby/Pro fotograaf. Het is een uitstekend scherm voor beeldbewerking en heeft veel opties/accessoires. Voor een scherm met deze features heeft het een schappelijke prijs. Uiteraard kan je dit ook gewoon als monitor op kantoor/huis gebruiken, maar daar is hij niet voor bedoeld.
Een zeer professionele monitor tegenover een relatief lage prijsklasse. Deze monitor voor beeldbewerking dekt 99% van het AdobeRGB spectrum.
Ik ben al lang op zoek naar een goede monitor die betaalbaar is. En deze heb ik gevonden bij Kamera express in Gent. Nu heb ik weer een goed zicht met het BENQ 27 inch scherm, dat zeer gebruik vriendelijk is (in het Nederlands) heb zelf niets moeten instellen.
Prachtig scherm, een verademing vergeleken met mijn vorige.
De grootte (27") is wel wennen als je van een 24" komt. Maar een plezier om mijn foto's te bewerken.
Wat een prachtig groot beeldscherm, stevig, solide en een rust voor mijn hogen. Kleuren spatten van het scherm af vergeleken met mijn oude beeldscherm. Vond het aankoopbedrag wel aan de hoge kant.
Kwalitatief beeldscherm met WQHD-resolutie voor fotografen dat maar liefst 99% van het AdobeRGB van het kleurenspectrum weergeeft en 100% srgb. Werd door Hardware.info verkozen als excellent of maw een van de beste in zijn klasse. Zeer stevige voet en verstelbaar in de hoogte, kantelbaar, roteren. Zeker aan te raden !
Zeer goed getest op chip.de als monitor voor beeldbewerkers. Een "prijstip voor fotografen"
In gebruik met een snelle laptop via HDMI verbonden en dat bevalt prima
Prima monitor: Degelijk gebouwd, uitstekende kleurweergave met 100 % SRGB en 99 % Adobe RGB. Prima te gebruiken voor beeldbewerking. Handige schaduwkap, dit is in mijn geval erg handig. Mooie en diepe zwartweergave. Helderheid is OK. Zeer aan te bevelen.