Gekocht ter vervanging van een Samsung CLX-3170 waarvan de afdrukkwaliteit erg slecht van was geworden. Eigenlijk op de gok deze printer (Coolblue's keuze) besteld. Enorm verrast door de ruime connectivity opties, mooie printkwaliteit en snelheid.
Geen scan skew waargenomen. Wel flink formaat en zwaar apparaat
Diversen MFP's met elkaar vergeleken. Kwam op deze machine uit, ook omdat er simpel naar USB stick kan worden gescand.
Zoals in de reviews van de 277, heeft deze ook last van 'Scan Skew'.
Dit is echt een kansloos product. Ik zou het met de kennis van nu niet anschaffen. verliest regelmatig verbinding met ethernet netwerk. Daarnaast loopt de scanner vast als het papier ook maar 1 grammetje afwijkt van de standaard.
Het printergedeelte is prima.
De scanner (ADF en Flatbed) scant scheef (scanner reeds vervangen onder service nog steeds scheef).
Ik zou de volgende keer een Xerox MFP nemen als alternatief.
Bijzonder slecht product. Na vele HP laserjets is dit de laatste voor het bedrijf. Het is geen printer waar je op kan vertrouwen, waardoor je bijna dagelijks bezig bent om de printer opnieuw in te stellen
Zocht vervanging voor 15 jaar oude Brother Zwartwit laser voor huis-tuin-keuken.
Printen scannen kopiëren (allemaal dubbelzijdig) doet deze verrassend snel, en kwaliteit is zeer goed.
Starttoners zijn redelijk groot.
Stroomverbruik is laag t.o.v. oude laserprinter.
Vreemd:Geef volledige admin rechten op Windows temp map, anders print de printer niet (bug?)
Dure maar zeer volledige printer. Heb hier nog geen ervaring om te delen over duurzaamheid. Mijn vorige Color Laser van Oki was erg tegengevallen met ruim 5 jaar levensduur. Ingebruikname met alle functionaliteit is een klus. Vooral de verschillende instellingen via meerdere software oplossingen kosten wat moeite om te begrijpen