Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Corsair RM650x Zwart

Prijs
Specificaties 650W (80 Plus Gold) • volledig modulair - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Corsair RM650x Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
15
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
NLxDoDge 7 mei 2020 Product gekocht

Corsair RM650x Zwart

Gekocht voor game PC, die nu al 4 jaar in gebruik is. Hele computer trekt 300 Watt ongeveer. En het geluid van mijn andere fans en pomp komen altijd boven de voeding uit. Gekocht voor 90 euro bij Alternate, maar de prijsvergelijker is in 2016 nooit onder de 100 geweest?

Pluspunten

  • 650 Watt 80+ Gold
  • Erg stil
  • 90 euro

Minpunten

  • !Super stugge kabels, buigen is niet makkelijk!
  • Geen software aanstuuring

Eindoordeel

Score: 4
EmptyVaseNewbie 19 maart 2020 Product gekocht

Corsair RM650x Zwart

Werkte zeer goed voor een jaar, helaas ineens kapot.

Pluspunten

  • Vrij stil

Minpunten

  • Snel kapot

Eindoordeel

Score: 2
NEO256 9 oktober 2019 Product gekocht

Corsair RM650x Zwart

Puik product, ziet er prima uit, nooit problemen met power management met deze serie gehad (bezit ondertussen meer dan 6 RM###x voedingen van 550 en 650 watt). Volledig modulair design dus makkelijk inbouwen en vervangen. Ben overtuigd van de robuustheid.

Pluspunten

  • Zero fan onder lage belasting
  • Onder zwaardere belasting nog steeds stil
  • Volledige modulair kabels
  • Handige deugdelijke verpakking met tasje om niet gebruikte kabels in te bewaren
  • Alles voelt stevig en deugdelijk aan

Minpunten

  • Premium prijs (voor een premium product)

Eindoordeel

Score: 5
Master Zhao 7 februari 2019 Product gekocht

Corsair RM650x Zwart

Gekocht ter vervanging van een defecte voeding. Zeer prettig te installeren en stil tijdens gebruik. toch wel even worstelen met de stugge kabels.

Pluspunten

  • Stil
  • Modulair
  • Hoge Kwaliteit
  • Efficiënt
  • Erg mooi ingepakt, alles mooi in tasjes en zipties bijgeleverd

Minpunten

  • Vergis je niet in de stugheid van de kabels.

Eindoordeel

Score: 5
martijnklerks 15 oktober 2018 Product gekocht

Corsair RM650x Zwart

Super voeding. Een voeding is vaak een onderdeel waar je niet op wil bezuinigen. En deze voeding doet dat zeker niet. de kabels zijn lang genoeg. de 0db mode als hij koel genoeg is, is super fijn. de krimpkous bij de connector is alleen wel te stug en lang.

Pluspunten

  • goeie bouw kwaliteit
  • onhoorbar stil
  • voledig modulair

Minpunten

  • krimpkous is te stuk en lang wat cable management lastig maakt

Eindoordeel

Score: 4
Shakesbeer_NL 2 september 2018 Product gekocht

Corsair RM650x Zwart

Fijne voeding die onhoorbaar is onder lage loads en erg stil onder belasting. Dankzij het modulaire systeem bovendien geen onnodige kabels in de kast.

Pluspunten

  • Modulair
  • Afwerking en bouwkwaliteit
  • Stil

Minpunten

  • kabels zijn wat stug

Eindoordeel

Score: 5
NielsG 2 mei 2018 Product gekocht

Corsair RM650x Zwart

Laten we beginnen bij de presentatie. Je krijgt de voeding, maar tevens een mooi tasje met alle handige kabels. Hij is erg efficient en ik hoor hem eigenlijk bijna nooit (Alleen bij hele hoog load een beetje gekraak). Hij is sterk gebouwd en ook nog eens goedkoop.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Presentatie top (Tasje met kabels)
  • Efficient
  • Stil
  • Modulair
  • Zeer stabiel

Minpunten

  • Stugge kabel (vooral 24 pin kabel)
  • CPU kabel veel te kort
  • Gekraak bij hele hoge load (maar 2x gebeurt in 2 maanden)

Eindoordeel

Score: 5
Karate Pyjamas 21 januari 2018 Product gekocht

Corsair RM650x Zwart

Degelijke voeding, stil bij lage load, (ventilator draait niet). Genoeg kabels bijgeleverd. Het is dat hij in je kast verdwijnt maar het is een stoer design.

Pluspunten

  • Stil bij lage load
  • Veel kabels
  • Alles in nette tasjes
  • Prima design.
  • Geleverd met Zipties.

Minpunten

  • Wat stugge kabels

Eindoordeel

Score: 4
Riverdistribute 9 april 2017

Corsair RM650x Zwart

Beste voeding tot nu toe, mede door de ervaring van het geluid en prijs.

Pluspunten

  • Zeer stil! Draait niet eens onder bepaalde load
  • Zeer efficiënte voeding
  • Lage prijs!

Minpunten

  • PCI-E kabels veeel te stug, moeilijk buigbaar

Eindoordeel

Score: 5
kjderksen 18 maart 2017

Corsair RM650x Zwart

Zeer goede voeding en zeker als je niet de i versie van deze voeding nodig hebt.

Pluspunten

  • Bouw kwaliteit
  • Stil
  • Modulair

Minpunten

  • De stugge kabels toch wel.

Eindoordeel

Score: 5
_borre 12 februari 2017

Corsair RM650x Zwart

Zeer stevige en fatsoenlijk ogende voeding. Alles netjes ingepakt, kabels zijn mooi gesleeved en er zijn genoeg kabels bij. Gemakkelijk in gebruik, enkel de kabels inpluggen die je hebt.. En vooral, stil!

Pluspunten

  • Stil
  • Modulair
  • Alle kabels aanwezig

Minpunten

  • De 6+2 pin kabel misschien ook per 1 fiche aanbieden, ipv 2 (ivm cablemanagement)

Eindoordeel

Score: 5
Scrtz 19 december 2016

Corsair RM650x Zwart

Prima voeding met gold label en mooie zwarte kabels, zijn wel wat stroef in het begin. Nog even getwijfeld over de rm650i met corsair link maar vond het de meerprijs niet echt waard.

Pluspunten

  • Volledig modulair
  • Zwarte sleeving

Minpunten

  • Kabels wat stroef
  • Geen corsair link

Eindoordeel

Score: 5
thamythic 12 december 2016

Corsair RM650x Zwart

hoge kwaliteit voeding en voor een nette prijs

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • stil
  • 10 jaar garantie
  • Semi-passieve fan

Minpunten

  • stugge kabels en sleaves zijn niet de mooiste

Eindoordeel

Score: 5
ronald92 2 december 2016

Corsair RM650x Zwart

Kwaliteitsvoeding, bij sommige reviews haalt ie net geen platina certificering. Goede bouw kwaliteit Enige nadeel zijn de kabels

Pluspunten

  • Efficiënt 80+ gold, op het randje van 80+ platina
  • Stil.. heb hem nog nooit gehoord
  • Modulaire kabels
  • Kabels, connectors, voeding.. alles zwart, zal dan ook bijna in alle builds passen

Minpunten

  • erg stugge kabels, dit had ik al gelezen en dacht dat het wel mee zou valllen
  • Maar nee die kabels zijn echt stug, het lijken ook haast wel 16awg (dikkere kabels) maar daar kan ik me in vergissen

Eindoordeel

Score: 4
0scar 19 oktober 2016

Corsair RM650x Zwart

Uitstekende voeding! Ik heb deze aangeschaft omdat ik niet tevreden was over de bouwkwaliteit (condensator keuze) van de voorganger van de RM650x, de RM650. De 650x is gekozen vanwege de kabel uitvoering boven de 550x met het oog op uitbreidingen in de toekomst.

Pluspunten

  • Goed gebouwd, netjes afgewerkt
  • Stabiele voeding
  • Kwaliteit (100% Japanese 105°C capacitors)
  • Garantie (Ten year warranty)
  • Kabels en modulariteit
  • 80 plus gold
  • Semi-passieve fan (Zero RPM Fan Mode)

Minpunten

  • gele logo's waren mooier van de RM650

Eindoordeel

Score: 5
TheFlofessorZ 13 augustus 2016

Corsair RM650x Zwart

Enorm degelijke PSU met top kabels en modulariteit. Fan is bij mij vrijwel altijd uit, en de kabels zijn mooi zwart gesleeved. Alleen jammer van de stugheid. Packaging is prachtig, met mooie zakjes en sleeves voor alles wat erbij komt, maar dat mag ook wel voor deze premiumprijs.

Pluspunten

  • Topkwaliteit
  • Modulariteit
  • Kabelsleeving
  • Semi passieve fan
  • Degelijk gevoel en zwart uiterlijk
  • Topverpakking

Minpunten

  • Stugge kabels, lastig met bijvoorbeeld de 24-Pin kabel
  • Prijs, ook al is hij dat wel redelijk waard, 110€ blijft veel voor 650 Watt

Eindoordeel

Score: 5
ReversdNewbie 23 juni 2016

Corsair RM650x Zwart

Meteen uit de doos voelt de voeding sterk en zwaar aan. Makkelijk geïnstalleerd vanwege de modulaire uitvoering. De fans draaien pas bij wat load. Heel stil en ziet er prettig uit in je kast. Prijzig maar je krijgt wat je voor betaald. Prima voeding.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Modulair
  • Sterk gebouwd
  • Volledig japanse capacitors

Minpunten

  • Prijs
  • CPU kabel een beetje kort

Eindoordeel

Score: 5
KevinVBokNewbie 9 juni 2016

Corsair RM650x Zwart

Ik heb deze PSU nu al een paar maanden in mijn PC en ik moet zeggen dat ik er zeer tevreden over ben.

Pluspunten

  • stevig gebouwd
  • fan draait alleen bij zeer hoge temperaturen
  • stil

Minpunten

  • kabels behoorlijk dik
  • kabels zijn wat moeilijk te buigen

Eindoordeel

Score: 5
Nozmordre 27 maart 2016

Corsair RM650x Zwart

Zeer hoge kwaliteit blijkt uit alle professionele reviews. Ziet er strak uit, fan blijft uit bij lage belasting.

Pluspunten

  • Fan uit bij lage belasting
  • Hoge kwaliteit
  • Mooie kabels
  • 7 jaar garantie

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
mrzhao 6 maart 2016

Corsair RM650x Zwart

Van zeer goede kwaliteit, fan blijft stil bij weinig load. Mooie volledige modulaire voeding.

Pluspunten

  • sleeved cables
  • fully modulair
  • design
  • semi-passief
  • Japanese capacitors

Minpunten

  • prijs
  • Stugge kabels

Eindoordeel

Score: 5
Koningwillem 17 februari 2016

Corsair RM650x Zwart

Mooie, degelijke voeding met dikke gesleevde kabels.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Mooie gesleevde kabels
  • De fans draaien niet onder een bepaald verbruik
  • Volledig modulair

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Corsair RM650x Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone SE (2020) Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True