Prijs | |
Specificaties | Wit originele Filament - Bekijk alle specificaties |
Prima Filament, Mooie zijdeglans kleur. je kan er mooie strakke prints mee maken.
Prijs | Score: 4 |
Printcapaciteit | Score: 5 |
Printkwaliteit | Score: 5 |
Prima prijs en aardig printresultaat. REAL mag haar kwaliteitscontrole wel een flinke upgrade geven. Midden in mijn rol zat een knoop in het filament waar uiteindelijk een breuk plaats vond. Ook in deze verpakking geen anti-vochtzakje. Opmerking/vraag via mail na een week nog niet beantwoord. Tegenvaller, koop ik niet meer.
Prijs | Score: 4 |
Printcapaciteit | Score: 3 |
Printkwaliteit | Score: 2 |
Net als de vorige reviewer heb ik exact dezelfde ervaring met het REAL FILAMENT. Lees verder voor de details..
Prijs | Score: 3 |
Printkwaliteit | Score: 2 |
Prima product, duurde eventjes voordat ik de settings juist had maar daarna print het prima. Aanrader voor de prijs
Meerdere kilo's Real filament op geprint. Eén keer een lus gemaakt door mijn eigen ondeskundigheid tijdens het verwisselen van kleur. Het Real filament sla ik stofvrij op in een box. Na een periode van een jaar is het filament nog perfect te printen zonder brosheid. Uitstekende kwaliteit, niets te klagen.
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,