Prijs |
Specificaties | Starterset • WiFi-AC (5GHz) 1,2Gbps • 2x 1Gbps - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
(BE)
Erg tevreden met deze aankoop, snelheid en het wifi bereik zijn top!
Betrouwbaarheid | Score: 4 |
Ondersteuning | Score: 4 |
Gekocht vanwege wifi-move. Wifi signaal van Ziggo router wordt nu gedupliceerd door wifi adapter aan andere kant van huis. Ter vervanging van devolo 200 adapter die het best goed deed maar een aparte wifi-SSID had waardoor devices erop bleven werken ook als ze dichter bij de ziggo router waren.
Betrouwbaarheid | Score: 4 |
Beheerbaarheid | Score: 4 |
product werkte niet zoals ik gehoopt had, maar heb uiteindelijk wel bereikt wat ik voor ogen had: internetaansluiting in kantoor achter in vrij diepe tuin.
Prijs | Score: 2 |
Prestaties | Score: 3 |
Betrouwbaarheid | Score: 5 |
Laatste firmware v1.2.1 deugt niet!
Featureset | Score: 3 |
Betrouwbaarheid | Score: 2 |
Beheerbaarheid | Score: 3 |
Ondersteuning | Score: 1 |
Heb een bestaand Ethernet-netwerk van 4 Devolo 650's dat uitstekend functioneert. Wilde daar natuurlijk ook wel WiFi-connectivity. Na een heel gedoe - zie uitgebreide review - toch werkend gekregen, met een uitstekend resultaat: sterk WiFi-signaal ook over lange afstanden met een prima troughput
Prijs | Score: 4 |
Ondersteuning | Score: 4 |
Net gekocht, Ongelofelijk goede oplossing. 90MB Wifi door mijn Powerlines en125mb bedraad.
Featureset | Score: 5 |
Beheerbaarheid | Score: 5 |
Ondersteuning | Score: 5 |
Aangeschaft om het WiFi bereik op zolder te verbeteren. Het proces van koppelen duurde iets langer dan de "uitpakken, insteken, klaar" die op de doos staat, maar was goed te doen. Haalt stabiel de 50 Mbps van mijn abonnement (adapter zelf meldt een datarate van 350~400 Mbps, zonder randaarde).
Featureset | Score: 5 |
Beheerbaarheid | Score: 5 |
Ondersteuning | Score: 5 |
Installatie kan een ramp zijn, maar als het eenmaal werkt, dan is het stabiel en snel. Op zolder haal ik in een huis van 2004 nog met gemak 100 Mbps en een lage latency (ook via wifi).
Heb deze + uitbreiding gekocht voor de verhuizing van appartement naar woonhuis. Overal goed bereik met WIFI. Indien deze in dezelfde groep van de meterkast zitten werkt deze beter. Na de laaste firmware update is deze wel een stuk langzamer geworden. Gebruik hem voor een simpele NAS en PV systeem.
op zich mooi produkt. Makkelijke installatie, maar helaas max 40Mbit/s. Toch zonde van mijn 100mbit lijntje.
Ik ben er totaal niet te vreden mee... Out of the box duurt installeren wel eventjes, maar als je netwerk overhoop ligt duurt het weer eeuwen om het aan de praat te krijgen. Met begin firmware continu verbinding van de tv weg..
De kit doet wat hij belooft: bedraad internet (2x) + Wifi via de powerline. De prijs is stevig, maar dan heb je ook de laatste technologie in huis
Ik gebruik al heel lang producten van Devolo. De Devolo is eenvoudig in gebruik, ze vinden elkaar snel en dan heb je er geen omkijken meer naar. Deze set kan heel goed een CAT5 kabel vervangen, dus hoef je geen netwerkkabel meer door je huis aan te leggen.
Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Starter Kit plus extra WiFi ac 1200+ adapter aangesloten. Eerste resultaten (snelheid op 220V-net 300 tot over 400Mbps) en WiFi performance veelbelovend (mn op 5Ghz). Getest met speedtest.net vanaf verschillende laptops met verschillende WiFi connecties (802.11n (2.4Ghz) en 802.11ac (2.4./5Ghz)). Devolo Cockpit software.
Sinds 2015 wisselende ervaringen met dit product. Beginperiode constant last gehad van wegvallende internetverbinding (WiFi deed het nog wel) en dan was het maar raden, want nergens logging. Sinds 5.3.3. lekker stabiel en het helpt altijd om alles uit te zetten wat je niet gebruikt. Inmiddels ook logging ingebouwd!
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,