![]() |
Review - Skylake-moederborden: nieuwe socket voor nieuwe processors Intel heeft naast de twee overklokprocessors ook de rest van de Skylake-processors geïntroduceerd. Tijd om een aantal moederborden met het nieuwe socket lga1151 te testen. |
Moederbord werkt na een jaar nog uitstekend. Nog geen enkel probleem gehad.
Alles werkt prima, en er zijn redelijk frequente bios updates.
Er zijn wat kleine minpunten, ze tellen echter niet zo zwaar
Het is een super moederbord alles wat ik nodig heb zit erop, DDR4 is super snel een 1151 socket voor mijn 6700K. USB 3.1 (heb hier nog niks voor maar is voor de toekomst handig) de looks vind ik gewoon super mooi zwart met rood. perfect bord.
3 maanden in bezit, Na even rustig getest te hebben zeer makkelijk te overklokken naar 4600mhz en stabiel heb in het begin wat moeite gehad.Na de bios update draait het prima en stabiel jammer van de losse sticker verder vind ik het een prima moederbord met ook wat min punten.
Goede Moederbord werkt naar behoren. Gebruik deze met 2x m2 ssd en 2x gtx1080 en nog geen problemen ondervonden. ook zit er een standaart gameknop in de bios
Voor deze prijs presteert dit moederbord heel goed! Er kunnen 2 videokaarten op en 1 geluidskaart. Ik heb er ook een i7-processor op. Wat een snelle, stille kaart is dit!
Moederbord werkt perfect en doet alles waarvoor ik hem gekocht heb! Past perfect in m'n build in combinatie met een 6600k en een GTX 1070 van MSI
ik ben zeer te vreden met dit mooie moederbord. het werkt prima, Overzichtelijke bios, het is makkelijk overclocken. ik heb nog geen problemen er mee gehad
Geweldig bord. Click bios 5 werkt fantastisch! makkelijk te overclocken en 2 m.2 slots voor 2 super snelle ssd's!
Voor de prijs een prima product, de prijs/kwaliteit verhouding is uitermate goed.
een prachtig product waar ik in deze korte tijd al heel veel pleizier aan heb beleeft. Ik heb hem gekocht samen met een I5-6600k en volgensmij is dat de perfecte combie van de twee. zeker een mooie upgrade, helemaal als je van een oud pc'tje af komt. (sorrie voor spelling)
De MSI Z170A Gaming M5 is het laagste model in de enthousiast serie van MSI Skylake borden. Ten opzichte van de hogere M7 en M9 mist dit bord niet veel en bied ondanks zijn hoge prijs toch veel waar voor het geld. Ik heb geen serieuze klachten.
Gekocht i.c.m. i5 6500, Corsair Vengeance, NZXT H440 en een Cooler Master 212X cooler.
Een aanrader!
Ik gebruik dit moederbord nu twee maanden en ben er zover hellemaal tevreden mee!
Ik gebruik een I5 6600K en die is overclocked naar een stabiele 4.7 GHz.
De bios was erg makelijk te gebruiken en overclocken is een fluitje van een cent.
Top product!
DDR4 is geweldig, klein probleem gehad met RAM (verkeerde slots), maar dat lag meer aan mij dan het moederbord. Ziet er mooi uit. Enkel nadeel: Met 2 GTX 950's kun je de eventuele errorcodes niet zien.
Erg goed moederbord voor de prijs.
Mooi moederbord, voldoet tot nu toe aan alle eisen. Foutcodes hebben me enorm geholpen bij het booten voor de eerste keer. RAM geheugen deed moeilijk, inmiddels gelukt om dual channel 16gb te laten werken.
Dit moederbord voldoet aan al mijn verwachtingen en is daarbij heel stabiel. Overklokken is ook heel simpel en heb nog geen mankementen kunnen vinden. Al met al een top moederbord van msi.
Dit moederbord is gewoon een sexy moederbord, en in elke zwarte of donkere behuizing zal dit moederbord te gek staan.
Het moederbord is goed voor overclocken en voor voor geluidsliefhebbers, omdat een deel van het moederbord geïsoleerd is voor optimale geluidskwaliteit.
De prijs van het moederbord is het zeker waard.
In mijn MSi Game laptop heb ik dit motherboard zitten. Ik ben hier erg tevreden mee. Want wat je nodig hebt voor een snelle laptop kan op dit motherboard geplaatst worden. Er is nog ruimte over voor extra SSD of iets dergelijk. Dus gewoon een super ding voor een laptop