Goede slimme thermostaat. Prijs lijkt gelijk getrokken met andere thermostaten (kan ook toeval zijn) en mag naar mijn idee wat lager.
Geofencing werkt goed en is naar mijn idee beter dan de "auto away" van Nest
Goed product, echter is het de vraag of je bij de huidige abo-kosten (25 Euro per jaar) echt wel zo veel bespaart. Comfort is echter prima. Apparaat bepaalt m.b.v. gemeten temperatuur binnen en buiten, hoe lang en hoe intensief er verwarmd moet worden. Via app op smartphone goed bedienbaar.
Sinds januari 2016 de TADO in gebruik....en heeft mij laten zien dat we behoorlijk laks waren qua warmte controle.... Dat heeft de TADO gecorrigeerd doordat deze in principe alles overneemt qua tijden aan / uit > modulerend > geofencing etc...
In 1 woord een aanrader..
Behoorlijk hoorbaar relais voor aan/uit schakelen cv. Niet makkelijk te bedienen, slechte display. Installatie verliep opzich goed. Niks besparen eerder meer betalen voor je gasrekening.!
De geofencing techniek werkt erg goed, tado verlaagt de temp wanneer je weg bent en verhoogd deze keurig voordat je thuis bent.
De app is erg gemakkelijk in gebruik en zeer gemakkelijk te installeren
Kwalitatief goed product dat doen wat ie moet doen. De geofencing werkt als een trein, ga je weer terug naar huis dan gaat het setpoint omhoog en je komt in een warm huis terecht. Echt een product waar je na installatie weinig meer aan hoeft te doen.
Met heel veel tevredenheid heb ik na mijn verhuizing in september 2015 de Tado aangeschaft. Gewoon WOW!
De installatie was echt makkelijk. Hij ziet er mooi uit en werkt prima, dankzij ook de goeie app voor Windows 10 Mobile.
Al een aantal jaar tevreden over de werking. Zowel handmatig als via de app. Batterij vervangen moet naar mijn mening net iets te vaak.
Ik kreeg geen verbinding met de cv ketel, bleek dat de installatie niet was voltooid. Op afstand had Tado ingelogd en het opgelost ipv enkel aangeven wat het probleem is.
Koopje imho en reden om nu eens te kopen. Leuk speelgoed, én om te besparen.
Vooral omdat ik onregelmatig thuis ben.
Via de snelle helpdesk in n paar dagen werkend op de modulerende aansluiting van mijn Intergas Kompakt Hre ketel. Tapwater temp ook instelbaar.
*Geofencing werkt prima*
Werkt goed. Wel een enorme tegenvaller dat je voor home-away detectie 25 per jaar betaald! Bij meerdere personen loopt dat erg op. Geen aanrader.
De tado werkte goed modulerend met mijn geeft problemen via eBus op mijn Vaillant ketel. Support is niet echt behulpzaam en je kan het niet lokaal aansturen. Zou het zeker niet aanraden.
Prima device, na 1 keer goed instellen kom ik er eigenlijk nooit meer aan.
De installatie is met een wizard heel specifiek voor jou huidige situatie en daardoor goed te doen.
Er is een (niet publieke) REST-API waar al diverse hobbyisten mee knutselen.
Apple HomeKit support komt binnenkort.
Fraai product dat door z'n uitstekende werking en uitermate eenvoudige bediening via de App volledig geruisloos z'n werk doet.
Je weet gewoon niet meer dat je 'm hebt...
Zou willen dat ik deze Tado jaren eerder had aangeschaft.
Qua uiterlijk een van de mooiste thermostaten beschikbaar, die precies [i]weet[/] (dmv geofencing) wat hij wanneer moet doen: als ik thuis kom gaat hij (alvast) verwarmen, als ik weg ben gaat hij uit. Configuratiemogelijkheden genoeg, zeker nu IFTTT beschikbaar is.
Naast het fraaie design geeft de Tado thermosmart inzicht in het energieverbruik, waarmee je in een oogopslag kunt zien hoeveel energie je verbruikt. Met de App heb je overal ter wereld de mogelijkheid om het huis te verwarmen of thermostaat uit te zetten. Tot nog toe erg tevreden!
Makkelijk te installeren, Ziet er niet opvallend uit. Makkelijk te bedienen, zowel handmatig als via de app. Verwacht de kosten snel terug te verdienen