Dit is niet wat ik verwacht van een gamelaptop die mij €1100,- heeft gekost.
De laptop is geweldig!
Ik kocht hem voor een prijs van 999 euro en werd de volgende dag geleverd in de mooie verpakking van MSI.
De grote voordelen van deze laptop is dat hij nogal zware games kan spelen maar toch nog mobiel is.
Hij heeft alles wat nodig is om de nieuwste games op ultra te spelen. Maar hij crasht na vrijwel elke handeling die je verricht. Ik heb deze laptop drie keer geretourneerd. Vrijwel na elke keer één dag in gebruik kon hij niet meer starten. Tijdens de reset crashte hij ook.
Gisteren deze laptop gekocht dus heb nog niet veel eventuele minpuntjes kunnen vinden. Afgezien van de lawaaierige fans en de batterij, maar van de fans zal je met een goede headset zal je daar toch echt geen last van hebben. Bovendien, wat wil je als je een game zoals GTA...
Mooie laptop maar begin er niet aan. Vanwege de processor crasht de laptop bij het gebruik van office 2016 bijna altijd. Intel erkend het probleem maar weet het niet op te lossen en MSI geeft de fout toe maar lost het maar niet op. Erg jammer van zon mooie laptop.